Доставка щастя. Шлях до прибутку, задоволення і мрії - Тоні Шей: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 6216)
kniga.biz.ua

Доставка щастя. Шлях до прибутку, задоволення і мрії

Код: 6216
Купити Доставка щастя. Шлях до прибутку, задоволення і мрії Тоні Шей
350 грн
Книга буде передана в службу доставки протягом 4 днів

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Тоні Шей
Видавництво Видавництво Старого Лева
Сторінок 304
Рік 2016
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 60х84/16 (145х200 мм.)
Експерти
рекомендують
ReadArea Business Literature Club, Дмитро Джеджула
Всі рецензії

Про книгу Доставка щастя. Шлях до прибутку, задоволення і мрії

…Він був простим хлопчаком з області затоки Сан-Франциско, нічим не відрізнявся від своїх однолітків. Та все ж була в ньому одна відмінність - міцна хватка та прагнення до успіху. Тому вже в 9 років він мав власну ферму з розведення хробаків, на чому заробляв непогані гроші! А далі було навчання в Гарварді, створення та продаж власної мережі банерного обміну та шалений успіх зі всесвітньо відомою Zappos в якості генерального директора…
 
Так, Тоні Шей, а так звуть головного героя автобіографічної праці «Доставка щастя», людина незвичайна, той, в кого є чому повчиться. Його літературна праця - одна з найвеселіших та життєрадісних ділових книг - завдяки письменницькому таланту автора, й одна з найбільш вражаючих і корисних - завдяки його підприємницькому генію. Побудована у форматі розповіді від першої особи про життєвий шлях від дитинства до моменту успіху компанії. Складається з 3-х частин: «Прибуток», «Прибуток та захоплення», «Прибуток, захоплення та цілі». В першому розділі йдеться про дитинство, юність, перші кроки в бізнесі та заснування Zappos; другому - про корпоративну культуру та філософію компанії, завдяки яким за короткий термін було досягнуто неймовірних прибутків; в третьому розділі Шей ділиться думками щодо ведення бізнесу, створення неповторної та дружньої атмосфери всередині компанії, описує своє бачення того, як підвищити рівень розвитку себе і членів команди, та їх надзвичайну цінність в системі успіху.
 
Взагалі, це чудова книга про те, як віддавати роботі себе без залишку, як вірити і довіряти своїй компанії навіть у найскладніші періоди, отримати від цього максимум віддачі. Вона містить хороші приклади з внутрішніх комунікацій, з вибудовування відносин з інвесторами, з системи розвитку людей, які можна взяти за основу і вже доопрацювати з урахуванням особливостей Вашого бізнесу. Супер натхненна література, справжній приклад успішного бізнес-проекту.

pdf 1. У пошуках прибутку


Додати свій відгук про книгу

Зміст Доставка щастя. Шлях до прибутку, задоволення і мрії

Передмова
Вступ. Як я шукав свiй шлях

РОЗДIЛ 1. ПРИБУТОК
1. У пошуках прибутку
2. Щось виграеш, а щось програєш
3. Урiзноманiтнюємося

РОЗДIЛ 2. ПРИБУТОК I ЗАДОВОЛЕННЯ
4. Змiцни свої позиції
5. Платформа для росту:
бренд, культура, комунікації

РОЗДIЛ 3. ПРИБУТОК, ЗАДОВОЛЕННЯ I МРІЇ
6. Пepexig на новий рiвень
7. Кiнець гри

Пiслямова
Додаток. Ресурси онлайн


Алла Задніпровська

Сьогодні, у час, коли гроші знецінюються, люди шукають сенсу. Сенс своєї діяльності, сенс тієї роботи, якою вони займаються.

І наймудріші керівники розуміють, що всередині бізнесу просто необхідно створювати середовище задоволення від роботи, радості від досягнень, наснаги та залучення, співпраці замість конкуренції, партнерства та участі замість підпорядкування, середовище щастя.


Відгуки про: Доставка щастя. Шлях до прибутку, задоволення і мрії

Роман 2021-03-06 23:16:59

Десь прочитав відгук про книгу Тоні Шея "Доставка щастя. Шлях до прибутку, задоволення і мрії" як про маст рид для менеджерів та маркетологів. Цілеспрямовано замовив український переклад (по краплі намагаюсь вичавлювати із себе росіянізми). Щодо якості перекладу, усе б нічого, якщо би перекладач люто не зловживав займеннником що. "Який" або "котрий", інші варіанти перекладу наполегливо ігнорувались, що надавало тексту певної штучності. Щодо змісту - то рівень прийстойний, читати було цікаво. Ціллю книги, як мене видається, було, насамперед, продовження формування бренду компанії Zappos/ Нічого новогоу книзі особисто для себе не знайшов, тому до категорії "обов'язкових до прочитання" рекомендувати не буду.

Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Гідність — це правдивість ...
Ігор Козловський
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Володимир Малічевський,Є. Годнєв,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Костянтин Кошеленко

Книги автора / видавництва

Комплект книг Клейтона Крістенсена ...
Клейтон Кристенсен, Карен Диллон, Эфоса Оджомо, Джеймс Оллворт
Фоґі ...
Александр Шатохин
Волосянка ...
Мария Правда

Сьогодні купили