Комплект "Фанократія. Zкономіка. Сторітелінг" - Девід Скотт, Рейко Скотт, Джейсон Дорсі, Денис Вілла, Киндра Холл: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100017745)
kniga.biz.ua

Комплект "Фанократія. Zкономіка. Сторітелінг"

Код: 2100017745
Купити Комплект "Фанократія. Zкономіка. Сторітелінг" Девід Скотт, Рейко Скотт, Джейсон Дорсі, Денис Вілла, Киндра Холл
684 грн
Книга буде передана в службу доставки протягом 4 днів

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Девід Скотт, Рейко Скотт, Джейсон Дорсі, Денис Вілла, Киндра Холл
Видавництво Yakaboo Publishing
Сторінок 832
Рік 2021
ISBN 978-617-7544-40-0, 978-617-7544-51-6
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

Про книгу Комплект "Фанократія. Zкономіка. Сторітелінг"

У комплект входять книги:
Фанократія. Перетворення фанатів на клієнтів і клієнтів на фанатів
Zкономіка. Як покоління Z zмінює майбутнє біzнесу
Сторітелінг, який не залишає байдужим

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

Фанократія. Перетворення фанатів на клієнтів і клієнтів на фанатів
Як деяким компаніям чи організаціям вдається оточити себе не просто покупцями, а палкими фанами? Що допомагає їхнім маркетологам досягнути результатів? Сила соцмереж, і-мейл розсилки, таргетингова реклама чи ролики на YouTube?
Бізнес-стратег та експерт з маркетингу Девід Мірмен Скотт з донькою Рейко, яка вивчає медицину, досліджують, що є секретом успіху у бізнесі і формують теорію фанократії, коли важливо використовувати нові способи комунікації з клієнтами, фокусуватися на їх потребах та бажаннях і перетворювати на своїх фанів.
Автори також дають рекомендації, як сформувати спільноту своїх фанів.
 
Zкономіка. Як покоління Z zмінює майбутнє біzнесу
Покоління Z змінює все. Бізнеси, до яких ми звикли, переважно не пристосовані продавати чи просувати продукти так, як покоління Z звикло купувати. Компанії зазвичай залучають нових співробітників не там, де покоління Z шукає роботу, а ейчари, старші на 20 років, не завжди розуміються на тому, чого це покоління потребує й очікує від роботодавця та старших колег.
Компанії, які швидко зрозуміють особливості покоління Z, адаптуються і зуміють здобути його лояльність, очолять свої галузі на наступні 15–20 років. Усі, хто не зуміє перебудуватися, неминуче вимруть. Усім нам необхідні ці нові знання уже сьогодні, адже саме зараз, дорослішаючи, покоління Z стає часткою ринку праці та групою споживачів, що зростають найшвидше.
Zкономіка — найповніша інструкція зі взаємодії з молоддю покоління Z. З цієї книжки ви зрозумієте, як керівникам варто адаптувати свої продажі, маркетинг, продукти і стратегії зростання, найму та управління персоналом, щоб претендувати на лояльність чи купівельну спроможність цього впливового й важливого покоління споживачів, працівників і трендсетерів. Zкономіка — практична та обґрунтована досвідом і понад 60 спеціалізованими дослідженнями інструкція для розуміння та органічного включення нової генерації в усі аспекти вашого бізнесу.
 
Сторітелінг, який не залишає байдужим
Ви вже безліч разів чули, що сторітелінг — найпотужніший та найсвіжіший інструмент просування, здатний на все, від поліпшення комунікації до мотивації продажників і завоювання прихильності клієнтів в умовах високої конкуренції… Але де брати історії та як їх розповідати?
У цій книжці Кіндра Холл, професійна сторітелерка, дає ключ до чотирьох основних типів історій, за допомогою яких ви зможете привернути увагу до себе, вирізнитись і надихнути.
Майстерність оповідача — ділова навичка, яку може розвинути кожен. Спираючись на тематичні дослідження, реальні бізнес-кейси та випадки з власної практики, Кіндра навчає сторітелінгу як бізнес-прийому, що вирізняє найуспішніших. Довідайтесь про практичні кроки для пошуку і правильної подачі своїх історій перед тим, як їх почує світ.

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Кофе с привкусом пепла ...
Олексій Петров
Дороги й середохрестя ...
Віра Агеєва
Пік ...
Роланд Сміт
Апокрифи степу (поезія 1992-2012 рр ...
Ростислав Мельників

Книги автора / видавництва

Zкономіка. Як покоління Z zмінює ма ...
Джейсон Дорси, Денис Вилла
Фанократія. Перетворення фанатів на ...
Дэвид Скотт, Рейко Скотт
Супроти єства ...
Жорис Карл Гюисманс
Майстер ілюзій ...
Алексей Тимошенко
Йо-Ке-Ле-Ме-Не. 55 історій з дитинс ...
Наталия Кальченко

Сьогодні купили