Комплект книг Алі Гейзелвуд - Алі Гейзелвуд: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100026812)
kniga.biz.ua

Комплект книг Алі Гейзелвуд

Код: 2100026812
Купити Комплект книг Алі Гейзелвуд Алі Гейзелвуд
979 грн
Є на складі

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Алі Гейзелвуд
Видавництво Vivat
Сторінок 1264
Рік 2024
ISBN 978-617-170-010-9, 978-617-170-506-7
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 84х108/32 (130х200 мм.)

Про книгу Комплект книг Алі Гейзелвуд

У комплект входять книги:
Гіпотеза кохання
Кохання в мозку
Теоретично це кохання

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Гіпотеза кохання"
Олівія Сміт — біологиня, яка мріє не про романтичні стосунки, а про докторський ступінь. Але що робити, коли найліпша подруга не дає тобі спокою з отим коханням ні вдень, ні вночі? Звісно ж, знайти хлопця, який вдаватиме любчика. На цю роль годиться не абихто, а молодий і гарячий професор Карлсен: м-м-м, біологія, Стендфорд, поцілунки...
 
Непоганий початок, погодьтеся! Олівія має чіткий план і не чекає від славного на всю кафедру Адама «Гедзя» Карлсена розуміння чи підтримки. Але після інциденту на великій науковій конференції Адам стає на її бік. І раптом дівчина помічає, що її обранець не лише розумний, але й чуйний і врівноважений хлопець… із кубиками пресу (о боги!).
 
Щойно маленький експеримент виходить з-під контролю, а теорія романтики розбивається на друзки, як Олівія розуміє: дослідження власного серця під мікроскопом буде складнішим за гіпотезу кохання!
 
"Кохання в мозку"
Фіолетововолоса Бі Кеніґсвассер, певною мірою лицарка-джедай, берегиня цілосвітньої рівноваги, чинить, як учинила б Марія Кюрі. Авжеж, пані Кюрі пристала б на пропозицію очолити проєкт своєї мрії від NASA. Та керувати проєктом разом із Леві Вардом — матір сучасної фізики, рятуй! Заклятим ворогам краще працюється в різних галактиках, стверджував Леві-аспірант.
 
Має статися лиха пригода, щоб одного (насправді першого ж) робочого дня Кеніґсвассер опинилася в міцних обіймах Варда. І поки дівчина намагається давати собі раду без потрібного обладнання, колегіальної підтримки та, як їй ввижається, кар’єрних перспектив, саме Леві перетворюється на союзника… й очей із неї не зводить. Від нових можливостей їй палають нейрони. Та коли настає час ризикнути власним серцем, Бі мусить відповісти на критично важливе запитання: як учинила б… Бі Кеніґсвассер?
 
"Теоретично це кохання"
Джек Сміт має супергеройську щелепу, милі ямочки на щоках та гарні руки з масивними біцепсами, які одночасно дратують і приваблюють Елзі. Він різкий на язик, харизматичний і впевнений у собі молодик, що не зводить очей із дівчини свого брата, якій абсолютно не довіряє. І недаремно.
 
Адже Елзі — ніяка не бібліотекарка, а фізикиня з докторським ступенем. Удень вона працює в лабораторії, а ввечері ходить із фальшивим хлопцем на побачення за гроші. Але найгірше те, що Джек — фізик-експериментатор, який безжально зруйнував кар’єру свого наставника й чи не цілу наукову галузь. За це Елзі ненавидить його з дванадцяти років і має намір зробити життя цього шматка космічного сміття нестерпним, коли вони разом працюватимуть у МІТ.
 
Та чи отримає мстивиця роботу мрії, якщо фінальне рішення буде залежати від Джека? І що робитиме, коли відстань між нею та її заклятим ворогом скоротиться до поцілунку?

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Казки. Вовки. Книга 8 ...
Білл Віллінгем
Через війну. Погляд волонтера ...
Дмитро Муравський
Ви маєте це знати. Світ звірів ...
Колектив авторів
Комплект книг "Книги, які випе ...
Джим Коллінз,Джеррі Поррас,Насім Талеб
Отруйний плющ. Книга 1. Непорочне к ...
Гвендолін Віллоу Вілсон
На захист ганених ...
Уолтер Блок

Книги автора / видавництва

Теоретично це кохання ...
Али Хейзелвуд
Bride ...
Али Хейзелвуд
Кохання в мозку ...
Али Хейзелвуд
Гіпотеза кохання ...
Али Хейзелвуд
Довіра ...
Эрнан Диаз

Сьогодні купили