Комплект книг "Гаррі Поттер. Ілюстроване видання" (5 книг) - Джоан Роулінг: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100024498)
kniga.biz.ua

Комплект книг "Гаррі Поттер. Ілюстроване видання" (5 книг)

Код: 2100024498
Купити Комплект книг "Гаррі Поттер. Ілюстроване видання" (5 книг) Джоан Роулінг
Книгу знято з продажу
В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Джоан Роулінг
Видавництво А-ба-ба-га-ла-ма-га
Сторінок 1896
Рік 2024
ISBN 978-617-585-100-5, 978-617-585-113-5
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 84x106/12 (260х270 мм.)

Про книгу Комплект книг "Гаррі Поттер. Ілюстроване видання" (5 книг)

У комплект входять книги:
Гаррі Поттер і Келих Вогню. Велике ілюстроване видання
Гаррі Поттер і Орден Фенікса. Велике ілюстроване видання
Гаррі Поттер і в’язень Азкабану. Велике ілюстроване видання
Гаррі Поттер і філософський камінь. Велике ілюстроване видання
Гаррі Поттер і таємна кімната. Велике ілюстроване видання

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Гаррі Поттер і філософський камінь. Велике ілюстроване видання"
Нове видання вже добре відомої шанувальникам першої частини пригод незвичайного хлопчика Гаррі Поттера. Книга була вперше видана у 1997 році, і тепер діти, які виросли з нею, читають її своїм дітям чи перечитують для задоволення, адже кожен, хто стикнувся з цим чаклунським світом, вже не зможе уявити, ніби не має цього досвіду. Кожен з нас хотів навчатися в Хогвартсі і мати таких розумних і відчайдушних друзів, випробувати свою мужність в небезпечних пригодах.
 
Ілюстроване видання «Гаррі Поттер і філософський камінь» оздоблене неймовірними роботами Джима Кея, які прикрашають кожну сторінку. Чаклунські дрібниці, які оточують чарівний побут героїв, майстерно описаний Джоан Роулінг, тепер ще легше уявити і жодна деталь не прослизне повз вашу увагу. Яскраві, соковиті кольори, веселі та жахаючі малюнки перетинаються на сторінках цієї книги.
 
Подарункове видання не залишить байдужим ні відданих поттероманів, ні нових читачів, адже тепер зміст і зовнішній вигляд зрівнялися в якості.
 
"Гаррі Поттер і таємна кімната. Велике ілюстроване видання"
Художник Джим Кей, кавалер медалі Кейт Ґрінвей, відтворює світ чарівників зі всіма його приголомшливими деталями у цьому ілюстрованому виданні другої книжки з класичної серії Дж. К. Ролінґ — чудовому дарунку і для вірних шанувальників, і для нових читачів.
 
На стіні поміж двома вікнами було виведено літери заввишки з тридцять сантиметрів, які мерехтіли у світлі смолоскипів:
 
«ТАЄМНУ КІМНАТУ ВІДЧИНЕНО. СТЕРЕЖІТЬСЯ, ВОРОГИ СПАДКОЄМЦЯ!»
 
Коли миршавенький ельф-домовик Добі вигулькує на Прівіт-драйв, намовляючи Гаррі Поттера не повертатися у Гоґвортс, у Гаррі виникає підозра, що ельфа підіслав його затятий суперник Драко Мелфой. Коли Рон Візлі на зачарованій летючій машині рятує його від жахливих самодурів Дурслів, Гаррі проводить решту літа в «Барлозі». Життя в родині Візлів сповнене таких неймовірних чарів, що Гаррі швидко забуває про розпачливі попередження Добі.
 
Але коли починається навчальний рік, зловісні слова, виведені на стіні в темному коридорі, нагадують Гаррі пророцтво Добі про те, що незабаром мають статися страшні події...
 
"Гаррі Поттер і в’язень Азкабану. Велике ілюстроване видання"
Омріяне поттероманами ілюстроване видання третьої книжки класичної серії Дж.К. Ролінґ сповнене феєрверками чарівних дивовиж, вичаклуваних за допомогою фарб, олівців і пікселів кавалером медалі Кейт Ґрінвей Джимом Кеєм.
 
«Темний Лорд лежить самотній і покинутий прихильниками. Його слуга дванадцять років скнів у в’язниці. Сьогодні близько півночі він визволиться, щоб возз’єднатися зі своїм Паном»
 
Ускочивши у величезну магічну халепу, Гаррі Поттер покидає Дурслів на Лицарському автобусі, очікуючи серйозних неприємностей. Але Міністерство магії полює на більшу рибу — з фортеці Азкабан утік небезпечний в’язень — Сіріус Блек, ревний прихильник Лорда Волдеморта. Кажуть, що він хоче напасти на Гаррі, тож Міністерство магії висилає для охорони школи азкабанських дементорів, що здатні своїм смертельним Цілунком висмоктати душу.
 
Протягом третього року навчання у Гоґвортсі Гаррі переслідують зловісні чутки і знаки, які провіщають смерть. Він дізнається багато нового про своє минуле і зустрічається віч-на-віч з одним із найвідданіших слуг Темного Лорда...
 
"Гаррі Поттер і Келих Вогню. Велике ілюстроване видання"
Неповторні мистецькі чари Джима Кея — кавалера медалі Кейт Ґрінвей — допомагають йому вичаклувати захопливі пейзажі й образи незабутніх персонажів — Дикозора Муді, Віктора Крума, Ріти Скітер та інших — творячи тло для битви між Бобатоном, Дурмстренґом і Гоґвортсом за здобуття Тричаклунського кубка, яка розгортається на сторінках цього розкішного ілюстрованого видання четвертої книжки з улюбленої серії Дж.К. Ролінґ.
 
Відколи під час Кубка світу з квідичу в небі спалахнула Чорна мітка, Гаррі Поттера підстерігає небезпека. Обраний Келихом Вогню представляти Гоґвортс на легендарному Тричаклунському турнірі, Гаррі постає перед такими випробуваннями власної відваги і чаклунської майстерності, які могли б виявитися не під силу навіть найвидатнішим чаклунам — першим таким випробуванням став двобій з лютою угорською рогохвісткою. Але для Гаррі цей турнір став лише прелюдією до значно зловісніших подій. В імлистому Малому Генґелтоні, де містяться могили предків Тома Редла, відроджується найтемніша магія...
 
"Гаррі Поттер і Орден Фенікса. Велике ілюстроване видання"
Довгоочікувана книга «Гаррі Поттер і Орден Фенікса» з красивезними ілюстраціями Джима Кея і Ніла Пакера, розкішне подарункове видання (3 кг!).
 
Приготуйтеся до нових зачарувань, бо Джим Кей відтворює чаклунський світ Дж.К. Ролінґ у його алхімічно-приголомшливій художній манері, яку ідеально доповнють унікальні ілюстрації Ніла Пакера, що майстерно вплітаються в саме серце цієї книжки.
 
Щедро ілюстрований «Орден Фенікса» буде товщим на 328 сторінки за «Філософський камінь», на 304 за «Таємну кімнату», на 240 за «В’язня Азкабану» і на 112 за «Келих вогню». Текст подано повністю, без скорочень. Переклад Віктора Морозова.

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Купання немовлят ...
Борис Крамер (Василь Добрянський)
Міфи ...
Стівен Фрай
Метафорично-асоціативні карти " ...
Андрій Зелінський
Кульбабове вино ...
Рей Бредбері
Валер’ян Підмогильний. Вибрані тво ...
Валер'ян Підмогильний
Моя святкова бібліотека ...
Колектив авторів
Легенда ...
Стефані Ґарбер

Книги автора / видавництва

Гаррі Поттер: Чаклунський альманах. ...
Джоан Роулинг, Коллектив авторов
Harry Potter and the Philosophers ...
Джоан Роулинг
Різдвяна свинка ...
Джоан Роулинг
Несподівана вакансія ...
Джоан Роулинг

Сьогодні купили