Комплект книг “Як розшматувати росію” - Вадим Денисенко, Януш Буґайський, Олександр Бабіч, Віктор Савченко, Тарас Гончарук: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100022873)
kniga.biz.ua

Комплект книг “Як розшматувати росію”

Код: 2100022873
Купити Комплект книг “Як розшматувати росію” Вадим Денисенко, Януш Буґайський, Олександр Бабіч, Віктор Савченко, Тарас Гончарук
975 грн
998 грн
Є на складі

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Вадим Денисенко, Януш Буґайський, Олександр Бабіч, Віктор Савченко, Тарас Гончарук
Видавництво Наш Формат
Сторінок 1104
Рік 2023
ISBN 978-617-8120-54-2, 978-617-551-191-6
Обкладинка м'яка
Мова Українська
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

Про книгу Комплект книг “Як розшматувати росію”

У комплект входять книги:
Неспроможна держава. Інструкція з розшматування Росії
Чому Україна переможе Роzzію
Як зруйнувати русскій мір

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Неспроможна держава. Інструкція з розшматування Росії"
Спроби перетворити Російську Федерацію на національну державу, громадянську державу чи стабільну імперську державу зазнали провалу. Її нинішня структура ґрунтується на крихкій історичній основі, не має єдиної національної ідентичності та демонструє постійну боротьбу між націоналістами, імперіаліастами, централістами, лібералами та федералістами. Повномасштабне військове вторгнення Росії в Україну в лютому 2022 та запровадження міжнародних економічних санкцій пришвидшать розшматування держави.
 
Провал Росії забезпечується неспроможністю забезпечити економічне зростання, гострою соціально-економічною нерівністю та демографічним спадом, розширенням розбіжностей між Москвою та різними суб'єктами її федерації, поглибленням сумнівів щодо владних інституцій тощо. Інтенсифікація репресій заради втримання цілісності держави підвищить перспективи насильницьких зіткнень.
 
Хоча Владімір Путін прийшов до влади, щоб запобігти розпаду Росії, його можуть запам'ятати як того, хто призвів до її краху. Оскільки криза довіри до Москви поглиблюється, виникатимуть нові держави. Вони не будуть однорідними за внутрішньою структурою. Між деякими, ймовірно, спостерігатимуться конфлікти, тимчасом інші можуть розвинутися в нові федерації чи конфедерації. США повинні розробити ефективну стратегію для управління розшматуванням Росії через підтримку регіоналізму та федералізму, визнання суверенітету та відокремлення, розвиток зв'язків із новими державними утвореннями, зміцнення безпеки країн, що межують із Росією, та промоцію трансатлантизму чи транстихоокеанізму серед новостворених держав.
 
"Чому Україна переможе Роzzію"
Різні за структурою тексти книги «Чому Україна переможе Роzzію» поєднує спільна ідея. Вони являють собою системний виклад фактів споконвічного протистояння двох межових позицій: волі з боку наших предків і сучасних українців та рабства, носієм якого є Росія не одне століття поспіль.
 
Авторами статей є знакові для сучасної України люди: доктор юридичних наук, професор Наталя Крестовська; письменник, кандидат історичних наук Віктор Савченко; доктор історичних наук, професор Тарас Гончарук; магістр Ксенія Сорокіна; історик та письменник Олександр Бабіч.
 
Особлива вдячність має бути висловлена консультантам проєкту: кандидату політичних наук Ользі Михайловій та філософу Сергію Дацюку. Упевнений, що після прочитання цієї книги всім буде зрозуміло, що війна з Росією, яка йде з 2014 року, це не конфлікт «братських» народів, а черговий етап протистояння українського народу спадкоємцям Орди.
 
"Як зруйнувати русскій мір"
Автор досліджує виникнення, розвиток та функціонування цього самого «русского міра» від часів Івана Грозного до сучасності. Це чи не найперше настільки широке дослідження механізмів самовідтворення «русского міра». Як змінити ідеологію «русского міра»? Як розвалити символічні структури? Чи потрібна росіянам свобода?
 
Ця книга для тих, хто хоче зрозуміти, чому росіяни саме такі, які вони є. І головне — ця книга про те, як можна зруйнувати «русскій мір».

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Чорна книга. Про злочинне повсюдне ...
Василь Гроссман,Ілля Еренбург
Блокнот для планування «I Have a Ma ...
Колектив авторів
Скетчбук «Малюй» чорно-білий ...
Колектив авторів
Подорож в Ікстлан ...
Карлос Кастанеда
1793. Графічний роман ...
Ніклас Натт-о-Даг,Джуліо Ґуальтієрі,Марко Нуччі
Щоденник Дозволів ...
Влада Євсєєва

Книги автора / видавництва

Комплект книг "Неспроможна дер ...
Оуэн Мэтьюз, Януш Бугайский
Як зруйнувати русскій мір ...
Вадим Денисенко
Чому Україна переможе Роzzію ...
Александр Бабич, Виктор Савченко, Тарас Гончарук, Ксения Сорокина, Наталья Крестовская
Комплект книг про акторів ...
Арнольд Шварценеггер, Мэттью Перри, Марк Мэнсон, Уилл Смит, Мэттью Макконахи

Сьогодні купили