Комплект книг Людмили Калабухи - Людмила Калабуха: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100011735)
kniga.biz.ua

Комплект книг Людмили Калабухи

Код: 2100011735
Купити Комплект книг Людмили Калабухи Людмила Калабуха
1203 грн
Є на складі

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Людмила Калабуха
Видавництво Коло Принт
Сторінок 776
Рік 2022
ISBN 978-966-944-034-1, 978-966-2955-48-4
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 60х84/16 (145х200 мм.)

Про книгу Комплект книг Людмили Калабухи

У комплект входять книги:
Коли говорити "так". Як повірити в себе та реагувати на негатив
Зробіть навпаки. Життя та продажі до і під час війни
Почніть говорити “НІ” : як упевнено відмовляти та викликати повагу

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Почніть говорити “НІ” : як упевнено відмовляти та викликати повагу"
“Говорити “НІ” та відмовляти – треба!” – впевнена авторка. І докладно розбирає чому, коли, а головне – як це робити: від переговорів із клієнтами, підлеглими, колегами по роботі, випадковими знайомими до стосунків із коханими, друзями, дітьми та батьками.
 
Ви знайдете вичерпні відповіді на запитання, як позбутися відчуття провини, що його намагаються нам нав’язати; як за допомогою відмови спонукати клієнта до покупки та угоди; як зберегти впевненість та віру в себе у найскладніших життєвих обставинах; як розпізнати, запобігти та припинити маніпуляції; як зберегти добрі взаємини зі всіма, кому ми скажемо “НІ”.
 
Ця книга – покрокова інструкція з ефективної комунікації, яка рятує найскладніші переговори як у бізнесі, так і в житті, а для тих, хто працює у продажах, вона стане настільною.
 
"Коли говорити "так". Як повірити в себе та реагувати на негатив"
Друга книга Людмили Калабухи - бізнес-блогерки, переможниці рейтингу "Найкращий бізнес-блогер України 2019", почесної амбасадорки WED ООН в Україні з розвитку жіночого підприємництва, авторки книги-бестселера "Почніть говорити "Ні" - системно та просто дає відповіді на запитання: як подолати власні обмеження, зневіру та вигорання, де взяти сили та натхнення для змін у своєму житті.
 
Ви будете сміятися, інколи сльози будуть підступати до горла, та незмінним буде одне - ви по-новому подивитися на себе, свої можливості, оточення, і все, що з вами відбувається.
 
А для тих, хто працює в продажах та займається бізнесом, особливо цінними стануть розділи про спілкування з клієнтами та партнерами.
 
"Зробіть навпаки. Життя та продажі до і під час війни"
Уявіть, що ви знайшли книгу, в якій читаєте про себе. Про себе в минулому, теперішньому, майбутньому - ким були, ким є, ким прагнете стати, чого хотіли б досягти та уникнути. Саме такою є «Зробіть НАВПАКИ» — третя книга Людмили Калабухи — бізнес-тренерки з продажів, переможниці рейтингу «Найкращий блогер України 2019», почесної амбасадорки ООН в Україні з розвитку жіночого підприємництва.
 
Її перші дві книги — «Почніть говорити «НІ» (в ТОП-10 Кращих Книг України 2017 за версією Всеукраїнського рейтингу) та «Коли говорити «ТАК» (Краща Книга України 2020 «Вибір читачів» за версією KBU Avards 2020) — стали не тільки національними бестселерами. Це книги, які перечитують в укриттях та у тривожних валізах везуть із собою у невідомість.
 
«Зробіть НАВПАКИ» на конкретних прикладах й історіях наших сучасників-українців доводить, що є речі, які ми не можемо втратити, навіть коли втратили все. Що можна зібрати себе наново та витримати те, що, здається, витримати неможливо.
 
Це порція мотивації, натхнення і бажання жити, попри провали, сумніви, страх і відчай. А ще — чіткі, дієві поради стосовно продажів ДО і ПІД ЧАС ВІЙНИ. Беріть і робіть!
 

Додати свій відгук про книгу

Відгуки про: Комплект книг Людмили Калабухи

Анна 2020-05-24 13:08:20

Очень хорошие книги о том, как нужно себя вести в бизнесе.

Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Гідність — це правдивість ...
Ігор Козловський
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Володимир Малічевський,Є. Годнєв,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Костянтин Кошеленко

Книги автора / видавництва

Коли говорити "так". Як п ...
Людмила Калабуха

Сьогодні купили