Комплект книг "Наука для початківців" - Луї Стовелл, Лара Брайан, Едді Рейнольдс, Меттью Олдгем, Енді Прентіс: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100022726)
kniga.biz.ua

Комплект книг "Наука для початківців"

Код: 2100022726
Купити Комплект книг "Наука для початківців" Луї Стовелл, Лара Брайан, Едді Рейнольдс, Меттью Олдгем, Енді Прентіс
1634 грн
Книга буде передана в службу доставки протягом 4 днів

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Луї Стовелл, Лара Брайан, Едді Рейнольдс, Меттью Олдгем, Енді Прентіс
Видавництво Книголав
Сторінок 512
Рік 2023
ISBN 978-617-8012-67-0, 978-617-7563-82-1
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 72x102/16 (170x240 мм.)

Про книгу Комплект книг "Наука для початківців"

У комплект входять книги:
Фінанси для початківців
Клімат для початківців
Політика для початківців
Психологія для початківців

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Фінанси для початківців"
Як привчати дітей до фінансової грамотності? Пояснити, що таке гроші, як вони працюють, як їх заробляти та витрачати, а як заощаджувати та робити пожертви, що таке податки і як держава керує грошима? Цей ілюстрований посібник відкриє юним читачам і батькам чимало корисної інформації, яка допоможе отримати корисні знання і розвинути навичку правильного поводження з грошима.
 
Автори подають матеріал доступно. Через цікаві факти, інфографіку та приклади з життя вони пояснюють, які є способи заробити гроші, що таке кредити, які є способи оплати, що таке інвестиції і в чому цінність грошей. А ще – що таке валюта, е-гроші, що таке борг і як його можна сплатити, як працюють банки і навіщо вони людям, чи що таке трудовий договір чи бюджет.
 
"Клімат для початківців"
Що таке клімат і як він змінюється? Чому лід такий важливий? Яким буде світ через 30 років? Чи має значення те, що я їм? І чи може хтось один врятувати світ?
 
Це видання дуже чітко, простою мовою та за допомогою ілюстрацій пояснює таке складне і важливе явище як зміна клімату. Кліматична криза відбувається у наш час і має великий вплив на світ, в якому ми живемо, а ця книжка відкриває інформацію про те, як працює клімат і як поводитись сучасній людині, щоб жахливих наслідків було менше.
 
Зокрема тут йдеться про те, що стало причиною кліматичної кризи, про дослідження цієї проблеми, як нам поводитись – як вирощувати та споживати їжу, як пересуватися, звідки отримувати енергію, тепло. Водночас тут є важливі поради як кожна дитина вже сьогодні може вплинути на цей процес, поставити реалістичні цілі і досягти їх.
 
"Політика для початківців"
Зміни в нашій державі викликають чимало запитань у найменших. «Політика для початківців» стане справжнім інформаційним довідником, який допоможе батькам пояснити дитині про такі непрості речі як: права людини, свободу слова, фемінізм, вибори та голосування.
 
«Більшість батьків вважають тему політики досить складною для розуміння дитини. А коли дитина підростає, то не розуміє базових речей, які відбуваються у її країні. «Політика для початківців» допоможе відкрити дітям ці важкі, на перший погляд, визначення і терміни. Це посприяє поколінню обізнаної молоді, яка матиме повне розуміння того, у якій країні вона б хотіла жити та які кроки для цього має зробити», розповідає Світлана Павелецька, співзасновниця видавництва #книголав.
 
Окрім пояснень та цікавих діалогів у книжці, «Політика для початківців» має окремий словник із найпоширенішими визначеннями. Книжка прийде в нагоді не лише для дітей, але і для дорослих.
 
"Психологія для початківців"
Чи спадало тобі на думку, чому ти мислиш, відчуваєш і дієш саме так? Ось що вивчає психологія.
 
Ця книжка сповнена дивовижних відкриттів про психіку людини — як працює мозок, як ми ухвалює рішення, чому в групі погодимося інакше, ніж на самоті. На цих сторінках ти знайдеш вправи для легкого запамятовування, перевіриш силу свого інтелекту за допомогою тесту і дізнаєшся про всі-всі професії у психології — хто знає, можливо, одна з них у майбутньому стане твоєю! Книжка «Психологія для початківців» у зрозумілій формі розкаже допитливим читачам про психологію як науку.
 
Це видання простою мовою та за допомогою ілюстрацій пояснює складні і важливі питання: як люди думають, відчувають та дiють, як спілкуються з навколишнім світом. Книжка розповідає про принципи роботи мозку, пам’яті, мислення, інтелекту; особливості розвитку особистості. відповідає на запитання про те, що таке самооцінка та індивідуальність, як розуміти себе й інших та поводитися в соціумі.
 
Видання стане в нагоді не лише для дітей, але й для дорослих.

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Песа і пес: наш лапатий експрес ...
Оксана Лущевська
Моя святкова бібліотека ...
Колектив авторів
Принц і злидар ...
Марк Твен
Сковорода. Найкраще ...
Григорій Сковорода

Книги автора / видавництва

Дракон у бібліотеці ...
Луи Стоуэлл
Комплект "Великі книги про кос ...
Эмили Боун, Луи Стоуэлл
Психологія для початківців ...
Лара Брайан, Эдди Рейнольдс, Роуз Холл
100 фактів про людське тіло ...
Алекс Фрит, Минна Лейси, Джонатан Мелмот, Меттью Олдгем
Клімат для початківців ...
Эдди Рейнольдс, Энди Прентис
Фінанси для початківців ...
Лара Брайан, Эдди Рейнольдс, Меттью Олдгем

Сьогодні купили