Комплект книг Саллі Руні - Саллі Руні: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100017699)
kniga.biz.ua

Комплект книг Саллі Руні

Код: 2100017699
Купити Комплект книг Саллі Руні Саллі Руні
Книгу знято з продажу
В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Саллі Руні
Видавництво Видавництво Старого Лева
Сторінок 1028
Рік 2022
ISBN 978-617-679-896-5, 978-966-679-992-3
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 84х108/32 (130х200 мм.)

Про книгу Комплект книг Саллі Руні

У комплект входять книги:
Нормальні люди
Розмови з друзями
Де ж ти дівся, світе мій прекрасний?

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Розмови з друзями"
«Розмови з друзями» — книжка, якою розпочала свою письменницьку кар’єру Саллі Руні, авторка бестселера «Нормальні люди».
 
Френсіс — юна поетка, Боббі — ексцентрична інтелектуалка. Дівчата дружать ще зі школи й навіть певний час зустрічалися. Після спільного поетичного вечора подруги знайомляться із заможним подружжям, Мелісою та Ніком. Попри різницю у віці та статусі, вони проводять багато часу разом і ведуть дружні розмови про почуття, мотиви людських вчинків, мистецтво, книжки, політику і секс. Між Боббі й Мелісою виникає особливий емоційний зв’язок, Френсіс же тягне до Ніка. З’являється багато недомовок, ревнощів та образ. А розмови стають усе напруженішими — та водночас відвертішими і чуттєвішими.
 
"Де ж ти дівся, світе мій прекрасний?"
Саллі Руні — ірландська письменниця і сценаристка, літературний феномен останніх кількох років. Успішно дебютувавши 2017-го романом «Розмови з друзями», уже за рік вона видає наступну книжку — «Нормальні люди», яку мегауспішно екранізовують. Має декілька літературних нагород. «Де ж ти дівся, світе мій прекрасний?» — третій роман Саллі Руні, який одразу ж став бестселером The New York Times та здобув перемогу в номінації «Художня проза» серед найкращих видань 2021 року за версією користувачів книжкового порталу Goodreads.
 
Еліс, талановита письменниця, зустрічає Фелікса, який працює на складі, і запрошує його полетіти з нею до Рима. У Дубліні її найкраща подруга Ейлін, працівниця літературного журналу, розійшлася зі своїм хлопцем і починає фліртувати із Саймоном, якого знає з дитинства. Еліс, Фелікс, Ейлін та Саймон — молоді та пристрасні, однак життя минає. Вони прагнуть одне одного, кохаються, бентежаться через секс, розмовляють про дружбу та світ, у якому живуть. Невже вони і справді перебувають в останній освітленій кімнаті, доки не впала темрява? І чи знайдуть спосіб повірити у прекрасний світ?
 
"Нормальні люди"
У школі Маріанна з Коннеллом вдають, наче не знають одне одного. Він — популярний та улюблений усіма, вона — самотня дивачка, з якої відкрито насміхаються. Однак між ними виникає дивовижний зв’язок, який вони вирішують тримати в таємниці і який відтоді назавжди змінює їхні життя. Пізніше, у дублінському коледжі, Маріанна впевнено вписується у тамтешнє товариство, а Коннелл незграбно шукає своє місце серед столичної богеми.
 
За роки навчання вони постійно кружляють одне довкола одного, то віддаляються, то зближуються, але все одно між ними лишається щось, що неймовірним чином притягує їх одне до одного. Поміж іншими стосунками, Маріанниним потягом до саморуйнування, Коннелловою депресією вони випробовують, як далеко можуть зайти у своєму прагненні бути просто собі нормальними людьми і врешті — несподівано врятувати одне одного.

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Down and Out in Paris and London ...
Джордж Орвелл
Повернення вкраденої памяті ...
Ольга Донеччанка
Моноліт ...
Валерій Пузік
Комплект книг про Моссад ...
Міхаель Бар-Зохар,Ніссім Мішаль
Фантомна зона ...
Джюнджі Іто
Апокрифи степу (поезія 1992-2012 рр ...
Ростислав Мельників

Книги автора / видавництва

Дочка Чарівниць ...
Дорота Тераковская
Дороги й середохрестя ...
Вера Агеева
Дорога опівдні ...
Мария Кривенко
Дім у Бейтінг Голлов ...
Василь Махно
Від війни плачуть ...
Тирца Атар

Сьогодні купили