Комплект книг з маркетингу - Джек Траут, Девід Огілві, Ел Райс, Стів Рівкін, Ґреґ Гоффман: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100023161)
kniga.biz.ua

Комплект книг з маркетингу

Код: 2100023161
Купити Комплект книг з маркетингу Джек Траут, Девід Огілві, Ел Райс, Стів Рівкін, Ґреґ Гоффман
Книгу знято з продажу
В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Джек Траут, Девід Огілві, Ел Райс, Стів Рівкін, Ґреґ Гоффман
Видавництво Фабула
Сторінок 1424
Рік 2023
ISBN 978-617-8203-20-7, 978-966-982-937-5
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 60х84/16 (145х200 мм.)

Про книгу Комплект книг з маркетингу

У комплект входять книги:
Про рекламу
Як створити емоцію. Уроки творчого лідерства Найк
Маркетингові війни
Диференціюйся, або помри
Вплив брендів. Таємна сила нейронауки в маркетингу

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Про рекламу"
Насправді ви нічого не знаєте про рекламу. Але реклама знає все про нас. Якою зубною щіткою ліпше користуватися і який гаджет варто придбати, чому одні джинси кращі за інші й чому оцей пластир урятує вас не лише від подряпини, а ще й підлатає ваше життя… Так, реклама знає про нас усе. Тож час дізнатися все про неї.
 
Ця книжка — не для читачів, які вважають себе знавцями реклами. Вона для молодих і перспективних — а також для бувалих, які й досі шукають способів удосконалити рівень своїх продажів. Імідж бренда, культ креативності, секрети успішної B2B-реклами, реклама для топ-менеджменту, маркетинг у період економічного спаду, шаблони та стереотипи, тексти, що чіпляють, та ілюстрації, які заманюють, і ще купа всього. 
 
Для кожного, хто працює у сфері просування. Тепер вашу рекламу побачить увесь світ!
 
"Як створити емоцію. Уроки творчого лідерства Найк"
Уроки емоційного брендингу від Ґреґа Гоффмана — колишнього маркетингового директора Nike 
 
Під його керівництвом втілені найгучніші рекламні кампанії Nike із Кріштіану Роналду, Сереною Вільямс чи Леброном Джеймсом. Протягом двадцятисемирічної кар’єри Ґреґ Гоффман пройшов шлях від стажиста до маркетингового директора, сформувавши унікальний голос Nike і перетворивши звичайних споживачів на прихильників бренду.
 
У світі, де маркетинг все більше керується даними, Гоффман вважає, що в основі найкращої роботи — людський зв’язок. Запрошуючи читачів за лаштунки Nike, він дає уроки зі створення потужного бренду, який полюблять люди, а ще навчає, як мотивувати команду працювати креативно. Свій метод роботи він називає «дизайн емоцій». І його головні секрети розкриває у цій книжці.
 
"Маркетингові війни"
«Маркетингові війни» висвітлюють основні принципи успішного маркетингу з погляду військової справи. Автори Ел Райс і Джек Траут беруть за основу працю Карла фон Клаузевіца «Про війну» й адаптують її для зовсім іншої, здавалося б, сфери. Це не просто їхня вигадка чи вдала метафора — це тонко помічена особливість функціонування маркетингу. Відповідно до розміру й статусу компанії, автори пропонують кілька маркетингових стратегій, зокрема удар із флангу і партизанську війну. Власні переконання автори підкріплюють прикладами визначних маркетингових протистоянь: пивної війни, війни за колу, бургерної війни, комп’ютерної війни.
 
Між війною й маркетингом чимало спільного. Джек Траут і Ел Райс переконані, що основні принципи воєнної стратегії необхідно вивчати в школах бізнесу й застосовувати під час маркетингових кампаній.
 
Компаніям необхідно навчитися вести наступ на своїх конкурентів і бити з флангів, обороняти свої позиції, а також вести партизанську війну. Яку стратегію обрали Pepsi, Gillette, Apple, Heineken і Rolls-Royce? Яких помилок припустилися Coca-Cola, McDonald’s і Volkswagen?
 
Автори детально розглядають діяльність провідних світових компаній та аналізують її з погляду воєнних стратегій.
 
"Диференціюйся, або помри"
Проблема занадто широкого вибору впливає не тільки на споживача, а й на виробника чи продавця. Тепер мало виробляти якісний товар і виконувати забаганки клієнта — так роблять усі. То ж як виділитися серед десятків, сотень, тисяч однакових продуктів?
 
Джек Траут і Стів Рівкін навчать вас звертати на себе увагу покупця й виокремлюватися серед товарів однієї категорії. Автори пропонують кілька універсальних, не прив’язаних до конкретного продукту способів диференціації та наводять приклади успішних компаній, які досягли в цьому успіху.
 
"Вплив брендів. Таємна сила нейронауки в маркетингу"
Щодня мозок отримує й засвоює візуальну інформацію, яка впливає на наші споживацькі рішення. Часто ми купуємо товар лише тому, що дізналися про його існування, а тепер хочемо мати «ту штуку з реклами» вдома.
 
Перехід від «бачу» до «хочу» відбувається швидко та несвідомо. Так, сучасним брендам відомі наші тайнощі. Але ми можемо перехитрити їх, опанувавши сліпобачення — здатність бачити невидиме в споживчому світі.
 
Відтепер питання, чому ми купуємо непотріб, не риторичне. Ви навчитеся відділяти контекст від поведінки, вибиратися з пасток незворотних витрат й опануєте довгострокове планування. Досить бути пасажиром у власному літаку, станьте головним пілотом, щоб обирати напрям руху в споживчому світі без «золотих пропозицій» та «унікальних акцій».

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Потоп. У 3 томах. Том 3 ...
Генрік Сенкевич
Моя святкова бібліотека ...
Колектив авторів
Комплект книг "Каравал" ...
Стефані Ґарбер
Картки німецьких слів English Stude ...
Колектив авторів
Кульбабове вино ...
Рей Бредбері
Навігатор з історії України «Русь» ...
Колектив авторів,Ярослав Грицак

Книги автора / видавництва

Комплект книг Джека Траута ...
Джек Траут, Эл Райс, Стив Ривкин
Про рекламу ...
Дэвид Огилви
Диференціюйся, або помри ...
Джек Траут, Стив Ривкин
Маркетингові війни ...
Джек Траут, Эл Райс
1793. Графічний роман ...
Никлас Натт-о-Даг, Джулио Гуальтиери, Марко Нуччи

Сьогодні купили