Комплект "В оточенні ідіотів, психопатів та нарцисів" (тверда обкладинка) - Томас Еріксон: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100013834)
kniga.biz.ua

Комплект "В оточенні ідіотів, психопатів та нарцисів" (тверда обкладинка)

Код: 2100013834
Купити Комплект "В оточенні ідіотів, психопатів та нарцисів" (тверда обкладинка) Томас Еріксон
1074 грн
Книга буде передана в службу доставки протягом 4 днів

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Томас Еріксон
Видавництво Фоліо
Сторінок 768
Рік 2020
ISBN 978-966-03-8307-4, 978-966-03-8913-7
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 60х90/16 (155x215 мм.)

Про книгу Комплект "В оточенні ідіотів, психопатів та нарцисів" (тверда обкладинка)

У комплект входять книги:
В оточенні психопатів, або Як уникнути маніпуляцій з боку інших
В оточенні ідіотів, або Як зрозуміти тих, кого неможливо зрозуміти
В оточенні нарцисів, або Як зупинити чуже его, яке руйнує ваше життя

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"В оточенні ідіотів, або Як зрозуміти тих, кого неможливо зрозуміти"
Томас Еріксон (нар. 1965) — шведський письменник, психолог з соціальних комунікацій, біхевіорист та особистий тренер.
Як письменник він дебютував у 2011 році з кримінальною серією про біхевіориста Алекса Кінга. Томас написав дві науково-популярні книги про спілкування та поведінку людей — «В оточенні ідіотів» і «В оточенні психопатів». «В оточенні ідіотів» — бестселер 2015—2018 років.
 
Томас Еріксон поділяє людей на чотири кольорові типи. Він описує логіку поведінки, темперамент, систему цінностей представників кожного з кольорів. Чому одних людей ми розуміємо з півслова, а інших не розуміємо взагалі? Чому дуже успішні люди інколи здаються нам ідіотами і психопатами? Як подивитися на себе очима інших людей і навчитися розуміти навіть тих, хто на нас абсолютно не схожий?
Книга допомагає краще сприймати людей з різними типами поведінки й ефективно з ними спілкуватись і може стати настільною для керівників, психологів, менеджерів усіх рівнів.
 
"В оточенні психопатів, або Як уникнути маніпуляцій з боку інших" 
Шведський журналіст і письменник, психолог із соціальних комунікацій Томас Еріксон (нар. 1965) став усесвітньо відомим після виходу книги «В оточенні ідіотів». Автор винайшов свою модель поділу людей на психологічні типи, на чотири кольори за логікою поведінки і темпераментом.
 
Проте є люди, яких не можна віднести до жодного типу. Йдеться про психопатів, з якими потрібно поводитися вкрай обережно.
Нова книга Томаса Еріксона дає відповіді на питання: що твориться в голові психопата і чим він відрізняється від інших людей; як «вирахувати» психопата; як захиститися від його маніпуляцій?
Звичайно, не кожен психопат є божевільним серійним убивцею. Але більшість з них — серед нас: у вашому районі, на роботі або навіть у вашій родині. Настав час раз і назавжди дізнатися, як вони маніпулюють вами, — поки не стало надто пізно!
 
"В оточенні нарцисів, або Як зупинити чуже его, яке руйнує ваше життя"
Автор міжнародних бестселерів Томас Еріксон ділиться своїм секретом поводження з нарцисами. Якщо ви втомилися від їхнього постійного вимагання уваги, абсолютної впевненості у своїй правоті, потреби контролювати всіх і все навколо, ця книга допоможе зберегти здоровий глузд.
 
За допомогою чотириколірної поведінкової моделі, відомої з книги «В оточенні ідіотів», Еріксон надає всі необхідні інструменти, щоб справитися не лише з нарцисами навколо вас, а і з нарцисичною поведінкою, яка стає все поширенішою завдяки соціальним мережам. Томас Еріксон допоможе вам зрозуміти, як з ними поводитися, не виснажуючи себе.
 
«Трохи менше думати про себе й трохи більше один про одного — це шлях до справжнього успіху та щастя», — стверджує Еріксон. Автор припускає, що нарциси зосереджуються на собі «коштом усіх інших» і відчувають себе вище правил. Він каже, що соціальні медіа — це «родючий ґрунт» для «культурного нарцисизму», бо суспільство винагороджує таку нарцисичну поведінку, як розміщення фотографій свого обіду в соцмережах.
 
Захоплива та практична книга «В оточенні нарцисів, або Як зупинити чуже Его, яке руйнує ваше життя» допоможе вам звільнитися від рабства чужих токсичних намірів, щоб ви могли жити щасливішим, повноціннішим та успішнішим життям.

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Держава в третьому тисячолітті ...
Ганс Адам II князь Ліхтенштейну
Моноліт ...
Валерій Пузік
Киця-Миця. Це моє! ...
Аніта Ґловінська
Морфій ...
Щепан Твардох
Місяцеслов за Сковородою ...
Григорій Сковорода

Книги автора / видавництва

Комплект книг "Як вижити серед ...
Тесса Уэст, Марк Гоулстон, Томас Эриксон
Мій бос — ідіот ...
Томас Эриксон

Сьогодні купили