kniga.biz.ua

Схема-терапія у лікуванні розладів харчової поведінки. Теорія та практика в індивідуальному та груповому форматі

Код: 2100028038
Купити Схема-терапія у лікуванні розладів харчової поведінки. Теорія та практика в індивідуальному та груповому форматі Сьюзан Сімпсон, Евелін Сміт
700 грн
Книга буде передана в службу доставки протягом 3 днів

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Сьюзан Сімпсон, Евелін Сміт
Видавництво Науковий світ
Сторінок 428
Рік 2024
ISBN 978-617-550-146-7
Обкладинка м'яка
Мова Українська
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

Про книгу Схема-терапія у лікуванні розладів харчової поведінки. Теорія та практика в індивідуальному та груповому форматі

Схема-терапія може забезпечити ефективне, чітко обмежене за часом лікування у рамках служб охорони здоров'я з лімітованими ресурсами. Важливий для терапевтів посібник з роботи з РХП «Схема-терапія у лікуванні розладів харчової поведінки. Теорія та практика в індивідуальному та груповому форматі» за авторством Сьюзан Сімпсон та Евелін Сміт призначений для зменшення саморуйнівних життєвих моделей за одночасного зміцнення навичок здорового копінгу й самоспівчуття.
 
Пацієнти, які не реагують на стандартні методи лікування розладів харчової поведінки, можуть стикатися з деякими обмеженнями. Схема-терапія є одним із нових захоплюючих напрямів у лікуванні таких клінічних випадків, оскільки вона пропонує дійсно необхідну модель об'єднання як факторів розвитку, так і глибших особистісних факторів. Ця книга — перша у своєму роді — допомагає клініцистам застосовувати схематичні моделі для пацієнтів з укоріненими або стійкими патологіями харчової поведінки та заохочує подальші клінічні дослідження цього підходу до лікування.
 
Книга, написана міжнародною командою провідних фахівців із схема-терапії, з передмовою Венді Бехарі та Джеффрі Янга, заснована на їхніх клінічних знаннях та дослідному досвіді. Автори всеосяжного й практичного посібника знайомлять читача зі швидко зростаючою доказовою базою схема-терапії, описують у загальних рисах застосування даної моделі в діагностичних групах розладів харчової поведінки, в індивідуальному та груповому форматі, а також досліджують практичні міркування, загальні проблеми та терапевтичний процес.
 
До книги включені докладні приклади клінічних випадків, які забезпечують теоретичну та практичну основу для роботи з перенесенням та хімією схеми «терапевт-клієнт», а також коротко описують методи самодопомоги терапевта перед обличчям складної й часто довгострокової роботи. Інноваційні та доступні матеріали стануть безцінним ресурсом для клініцистів у галузі лікування розладів харчової поведінки.
 
Про авторок:
Сьюзан Сімпсон — директорка з навчання схема-терапії в Шотландії та консультуюча клінічна психологіня у стаціонарному відділенні розладів харчової поведінки Шотландського національного агентства з освіти та пропаганди здоров'я (NHS Health Scotland), докторка. Вона обіймала різні клінічні та академічні посади й має більш ніж 20-річний досвід роботи з розладами харчової поведінки та складними супутніми захворюваннями. Докторка Сімпсон є автором безлічі публікацій по схема-терапії та розладах харчової поведінки.
 
Евелін Сміт — клінічна психологіня та старша викладачка Університету Західного Сіднею, Австралія, також докторка. Обіймала кілька клінічних посад, зокрема очолювала Дослідницьку клініку розладів харчової поведінки та психології ожиріння. Вона авторка великої кількості публікацій у галузі розладів харчової поведінки та володарка гранту на дослідження групової схема-терапії для лікування розладів харчової поведінки.

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Вивчи цю кляту англійську! ...
Артем Редванський
Полон ...
Валерія «Нава» Суботіна
Гідність — це правдивість ...
Ігор Козловський

Книги автора / видавництва

Схема-терапия в лечении расстройств ...
Сьюзан Симпсон, Эвелин Смит
Когнітивно-поведінкова терапія для ...
Джеймс Меннинг, Никола Риджуэй
Програміст-прагматик. Друге ювілейн ...
Дэвид Томас, Энди Хант
Терапія ПТСР для жінок: як визначит ...
Вирджиния Круз, Кэти Салидас

Сьогодні купили