Велика книга суперцікавинок - Станіслав Дворницький, Ганна Некрасова, Юлія Кісліцина, Юлія Буднік: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100022031)
kniga.biz.ua

Велика книга суперцікавинок

Код: 2100022031
Купити Велика книга суперцікавинок Станіслав Дворницький, Ганна Некрасова, Юлія Кісліцина, Юлія Буднік
600 грн
Є на складі

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Станіслав Дворницький, Ганна Некрасова, Юлія Кісліцина, Юлія Буднік
Видавництво Kalamar
Сторінок 20
Рік 2023
ISBN 978-617-8076-05-4
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 60x90/8 (203x289 мм.)

Про книгу Велика книга суперцікавинок

Ця книжка – справжній скарб для читачів-чомучок, яких цікавить абсолютно все, що їх оточує. Відкривайте віконця і дізнавайтеся про наш світ: його історію, наукові дослідження та найцікавіші факти, що їх дізналося людство.
 
Чому варто придбати
• Дізнаватися нове – основний кайф молодшого шкільного віку. У відповідь на нову цікаву інформацію мозок молодших школярів виробляє великі порції гормонів щастя.
• Діти, які отримають досвід задоволення від інформації з меншою імовірністю стануть залежними від комп'ютерних ігор чи соціальних мереж.
• В книзі зібрано кілька сотень суперцікавинок – фактів з різних галузей життя, що дивують, вражають, змушують подивитися на світ під іншим кутом. Деякі з них заховані за віконечками, які люблять ласі до сюрпризів дітлахи.
• Розділ історичних знань містить факти про Україну, зокрема про трагічні події першої половини XX століття, Голодомор, війну з Росією і навіть початок повномасштабного вторгнення в 2022 році. Книга стане одним з інструментів формування національної ідентичності маленьких українців.
• Видання величезне не тільки за обсягом нових знань, адже має розмір 22 x 32 сантиметри. Надрукована на якісному папері, яскрава і барвиста книга закохує в себе з першого погляду.
• Енциклопедію ілюструвала неймовірна мисткиня зі Львову, Ірина Рутило. Вона відома читачам видавництва «Каламар» завдяки шалено креативній інтерактивній Абетці для найменших та розвивальній книжці-грі «Смачного!».
• Ця книга з тих, чию красу неможливо передати на жодних фото, яка викликає захват і вабить погортати. Кожна дитина, що отримає таку книгу у подарунок, прочитає її від першої сторінки до останньої.






Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Фарбований лис ...
Іван Франко
Френкі ...
Йохен Гуч,Максим Лео

Книги автора / видавництва

Реактори не вибухають. Коротка істо ...
Екатерина Михалицина, Станислав Дворницкий
Моя святкова бібліотека ...
Коллектив авторов
Муха та Найда ...
Валентина Дуван
Чорне море й синій кит ...
Оксана Кротюк
Пік ...
Роланд Смит

Сьогодні купили