Комплект книг про Джуді Муді. Частина 2 - Меган Макдоналд: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100014151)
kniga.biz.ua

Комплект книг про Джуді Муді. Частина 2

Код: 2100014151
Купити Комплект книг про Джуді Муді. Частина 2 Меган Макдоналд
1131 грн
Книга буде передана в службу доставки протягом 4 днів

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Меган Макдоналд
Видавництво Видавництво Старого Лева
Сторінок 1264
Рік 2022
ISBN 978-617-679-604-6, 978-617-679-600-8
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 75х90/32 (107х177 мм.)

Про книгу Комплект книг про Джуді Муді. Частина 2

У комплект входять книги:
Джуді Муді — детектив. Книга 9
Джуді Муді й НЕнудне літо. Книга 10
Джуді Муді й талісман невдачі. Книга 11
Джуді Муді — марсіянка. Книга 12
Джуді Муді та список бажань. Книга 13
Джуді Муді та королівське чаювання. Книга 14
Джуді Муді йде до коледжу. Книга 8

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Джуді Муді йде до коледжу"
Улюблений учитель поїхав у відрядження, а вчителька на заміну впровадила нові правила. На математиці вона роздає цукерки – усім, окрім Джуді Муді, тому Джуді потрібно займатися додатково, зі студенткою-репетиторкою.
 
Чи полюбить Джуді математику? Чи здивує пана Тодда, коли він повернеться до школи? Як сприймуть друзі нове захоплення Джуді Муді?
 
"Джуді Муді — детектив"
Зустрічайте Джуді Муді, супернишпорку! Спеціалізується на розшуку зниклих тварин, вистежуванні підозрюваних, розпитуванні свідків, зламуванні шифрів і поїданні печива! У цій книжці Джуді Друді, тобто Муді, найкраща на весь світ розгадувачка таємниць, вирішує серйозно взятися за пошуки зниклого цуценяти і продовжити справу її улюбленого детектива Ненсі Дрю. Тож пригоди непосидючої Джуді, її брата Стінка, а також друзів Рокі і Френка тривають.
 
А наприкінці книжки на тебе чекає бонусна історія від Меґан МакДоналд — «Джуді Муді і таємниця зниклого персня»!
 
"Джуді Муді й НЕнудне літо"
Джуді як ніколи певна, що на неї та її друзів чекає найграндіозніше літо в житті! Однак її мегаплан летить шкереберть: друзі роз’їхалися, батьки вирушили самі до Каліфорнії, а Джуді залишилася вдома зі Стінком і дивакуватою тіткою Опал. НЕнудне літо під загрозою!
 
Та Джуді Муді не була б собою, якби не знайшла нагоди втрапити в шалені пригоди: катання на «Верескливому монстрі», перегляд зомбі-фільму, полювання на біґфута та пошуки пана Тодда... І, здається, це таки найкрутіше літо в її житті!
 
"Джуді Муді й талісман невдачі"
Відтоді, як у Джуді Муді є щасливе пенні, вона тримає смугу удачі за хвіст. Тож їй обов’язково має пощастити й на шкільній олімпіаді грамотіїв, адже переможцеві випаде нагода помандрувати до Вашингтона, де живе сам президент!
Але через одну прикру випадковість її щаслива монетка обертається на талісман невдачі. Чи завадить це Джуді Муді потрапити до Вашингтона? Аж ніяк!
 
"Джуді Муді — марсіянка"
Що трапилося з Джуді Муді? Хто ця НЕнасуплена дівчинка, яка зачесалася, не гарчить і не виганяє Стінка з кімнати, яка весь час у доброму гуморі й не свариться із Джесікою Фінч?
 
Друзі Джуді не мають сумнівів: їхню подругу вкрали прибульці! Чи, може, це все через День навпаки, який трохи затягнувся? Джуді Муді наважилася втримати звання Королеви гарного настрою аж цілий тиждень. Що з цього вийшло? Читайте вже в новій історії!
 
"Джуді Муді та список бажань"
Усі знають, що Джуді Муді — королева списків! Але такого списку, як у бабусі Лу, вона ще не мала — списку останніх бажань, які варто здійснити, поки не зіграєш у ящик!
 
Надихнувшись, Джуді береться складати власний список того, що хоче втілити до четвертого класу: прокрутити колесо, покататися на коні, побувати у справжній Антарктиді й не тільки...
 
Та чи встигне вона це здійснити і що буде, коли бабуся Лу виконає все заплановане зі свого списку?.. Читайте у нових пригодах невгамовної Джуді!
 
"Джуді Муді та королівське чаювання"
У Джуді Муді фіолетово-королівський настрій! Виявляється, колись Муді (тобто їхні сміливі предки) жили в Англії. Тож, якщо вірити нотаткам її дідуся, Джуді навіть може бути родичкою — королівські фанфари, будь ласка, — самої королеви!
 
Може, вже час пакувати її фіолетовий халат для ночівлі у Букінгемському палаці? Але от халепа, а якщо її прадідусь у тринадцятому коліні не був королівської крові?.. Тепер Джуді має справжню королівську таємницю, яку воліє сховати десь у підземеллі, особливо від Джесіки Фінч-Зрадинч!

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Блокнот для планування «I Have a Br ...
Колектив авторів
Френкі ...
Йохен Гуч,Максим Лео
Блокнот для планування «I Have a Ma ...
Колектив авторів
Рейс (українською) ...
Сергій Лойко
Фристайлерка ...
Катя Брандіс
Мам, зроби мені змію ...
Анастасія Жук

Книги автора / видавництва

Сьогодні купили