Комплект "Історії на добраніч від Ервіна Мозера" - Ервін Мозер: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100011898)
kniga.biz.ua

Комплект "Історії на добраніч від Ервіна Мозера"

Код: 2100011898
Купити Комплект "Історії на добраніч від Ервіна Мозера" Ервін Мозер
1436 грн
Є на складі

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Ервін Мозер
Видавництво Чорні вівці
Сторінок 720
Рік 2020
ISBN 978-617-614-125-9, 978-617-614-190-7
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 72x102/16 (170x240 мм.)

Про книгу Комплект "Історії на добраніч від Ервіна Мозера"

У комплект входять книги:
Фантастичні історії на добраніч
Чудові історії на добраніч
Веселі історії на добраніч

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

Фантастичні історії на добраніч
Книжка Мозера складена з найкращих оповідок та ілюстрацій із понад десяти його раніших книжок.
У ній маленькі читачі зустрінуться з котом Ксав’є Хутрорудом, що полюбляє книжки, хвостатими пожежниками із Мишеграду, мовчазним мурахоїдом Джакомо з-під Ведмедінгтена та безліччю інших, веселих і кмітливих звірят. Знаєте, як навчити кенгуру їздити на лижах? А хто знайшов черепашачий скарб? І як на космічному качкольоті долетіти до зірок?
Про це та більше дізнаєтеся з книжки...
 
Чудові історії на добраніч
77 добрих історій на добраніч від Ервіна Мозера.
Хочете взнати, як затишно перезимувати під землею? Потрібно облаштувати собі тепленьку нірку, назбирати харчів, але найголовніше – покликати друзів: полярного ведмедика Улісса, кішечку Катріну, кмітливих мишенят Антьє й Антона й таємничого листопузого птаха! Тоді у вашій оселі пануватиме затишок, а захопливим історіям не буде кінця-краю.
І не забудьте улюблену книжечку, від якої навіть пан Пугач передумав полювати мишок і тепер щовечора читає їм веселі оповідки.
 
Веселі історії на добраніч
Нарешті ще одне українське видання коротких історій Ервіна Мозера. Для тих, хто вже зачитав «Фантастичні історії на добраніч» та «Чудові історії на добраніч» цього разу пропонуємо трохи повеселитися з «Веселими історіями на добраніч».
У цьому виданні зібрано тексти і малюнки Ервіна Мозера із його збірок від 1986 до 2002 року: «Ворон у снігу» (© 1986), «Дивний гість» (© 1988), «Султан Мудші» (© 1989), «Соня» (© 1991), «Картатий пугач» (© 1992), «Знайда» (© 1994), «Ведмедик Маріо» (© 1996), «Таємнича сова» (© 1997), «Мишачий ягуар» (© 1999), «Приязний дракон» (© 2001), «Клоун Плім» (© 2002).
Читачі вирушать у подорож уже знайомим їм світом, але новими маршрутами, завітають разом з героями оповідей у найнесподіваніші місця та здійснять чимало відкриттів. Можна прогулятися сушею з філософом борсучком Ґюнтером, насолоджуючися казковим краєвидами. Влаштувати собі пригоду у підводних світах разом з котиком Гельфрідом та механіком Зіґурдом-мишеням. Вирушити у міжзоряну мандрівку з іншими мишенятами-відчайдухами – Мануелем та Діді. Однозначно, що читачі не нудьгуватимуть, адже на сторінках книги безліч цікавих, яскравих, кумедних, зворушливих персонажів: птахів, тварин, комах, рослин – правда ж, хороший спосіб зробити перші кроки у вивченні біології?
«Веселі історії на добраніч» – привід не лише добряче повеселитися, а й поміркувати про дружбу, любов, щастя, цінність взаємоповаги, взаєморозуміння, взаємопідтримки. І, звісно, привід гарно провести час разом дітям та їхнім батькам, дідусям і бабусям… А ще хороший привід навчитися читати, малювати, вигадувати власні не менш веселі, чудові, фантастичні історії.

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Гідність — це правдивість ...
Ігор Козловський
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
В. Малічевський,Є. Годнєв,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Костянтин Кошеленко

Книги автора / видавництва

Носата красуня ...
Мария Пасика

Сьогодні купили