Комплект книг про виховання дітей - Колектив авторів, Джон Готтман, Дмитро Карпачов, Катя Бльостка, Карлос Гонсалес: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100023180)
kniga.biz.ua

Комплект книг про виховання дітей

Код: 2100023180
Купити Комплект книг про виховання дітей Колектив авторів, Джон Готтман, Дмитро Карпачов, Катя Бльостка, Карлос Гонсалес
Книгу знято з продажу
В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Колектив авторів, Джон Готтман, Дмитро Карпачов, Катя Бльостка, Карлос Гонсалес
Видавництво Vivat
Сторінок 1112
Рік 2023
ISBN 978-617-7960-27-9, 978-617-95072-3-6
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

Про книгу Комплект книг про виховання дітей

У комплект входять книги:
Матера вам не наймичка, або Чому діти це — прекрасно...
Емоційний інтелект у дитини. Сучасний посібник з виховання злорових і емоційно розвинених дітей
Цілуйте мене міцно. Як виховувати дітей з любов’ю
Як дати дитині все без грошей і зв’язків

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Матера вам не наймичка, або Чому діти це — прекрасно..."
Немає значення, планували ви дітей чи ні, дивлячись на дві смужки тесту на вагітність, жінка все одно переживатиме купу суперечливих емоцій. І чоловік, коли дізнається, до речі, також.
 
Ця книжка про реальне, живе, неідеальне материнство. Про матеру, яка через призму гумору та самоіронії, використовуючи легку дозу елегантних матюків, намагається день перестоять і ніч передержатись. Від тесту на вагітність до баталій у садочку. Про перші купання, зуби, соплі й незручні запитання.
 
Поважною ходою пройдемося по всіх періодах материнства, намагаючись триматися курсу на збереження здорового глузду та душевної рівноваги. Розберемо стереотипи, зруйнуємо шаблони, ніжно «обезврєдимо» бабу. Виробимо імунітет до непрошених порад і забобонів.
 
Ця книжка для мам, щоб підтримати і надихнути; майбутніх мам, щоб налаштуватись і знати, чого чекати; бабусь, щоб згадати і пережити знову; і татусів, щоб краще зрозуміти всіх цих дам.
 
Катя Бльостка — «матера» чотирьох синів, блогерка. Народилась і виросла в смт Гоща Рівненської області. У 2014-му переїхала у США.
 
"Як дати дитині все без грошей і зв’язків"
Кожні батьки хочуть дати все найкраще свої дитині.
 
Це дійсно так. Але іноді в гонитві за забезпеченням матеріального комфорту, батьки забувають про прості, але необхідні речі. Втрачають важливі моменти у вихованні, а потім пожинають плоди цього.
Ця книжка познайомить вас з психологією дитини. Навчить всіх членів родини зрозумілій мові спілкування з дитиною. Дасть базові навички батьківства в цілому.
 
Більшість батьків думають, що знають як виховувати свою дитину. Проте це працює до тих пір, доки вони не стикаються зі складнощами.
Найбільш поширена причина появи батьків з дітьми на прийомі у психолога – незадовільна поведінка дитини. І в 99% випадків ця проблема вирішується через роботу психолога не з дитиною, а з батьками!
 
Дмитро Карпачов знає як спілкуватися з дитиною. Він розуміє, як висловлювати любов до неї, як виховувати без тиску та вимог. Як сприймати дитину як повноцінну особистість та при цьому зберегти мир у сім’ї.
 
Книжка «Як дати дитині все без грошей і звязків» видана в форматі самотренінгу.
 
Автор радить читати її розділ за розділом та виконувати всі вправи приведені після кожного розділу. Всі вправи без виключень. Сім розділів розраховані на сім тижнів роботи над собою. Після того, як ви прочитаєте книжку та виконаєте всі вправи – ви краще зрозумієте свою дитину. Можливо, навіть, краще ніж усі попередні роки.
 
Наведені вправи направлені на роботу з мисленням. На покращення відносин з вашою дитиною, на підвищення якості відносин в родині в цілому.
 
"Цілуйте мене міцно. Як виховувати дітей з любов’ю"
Книга написана на захист дитини. На її сторінках доктор Карлос Гонсалес опонує так званим фахівцям, які знають, як виховувати дітей, домагаючись від них хорошої поведінки. Автор показує, що наша мета як батьків полягає не в тому, щоби привчити дітей до ідеальної дисципліни і прищепити їм низку корисних навичок, а в тому, щоб задовольнити їхню природну потребу в прив’язаності, в емоційному і фізичному контакті.
 
У книзі детально розглядаються питання, які часто турбують молодих батьків: чому малюки просяться на руки, чому вони не люблять спати одні, коли ж дитина стане самостійною, чи потрібно хвалити і карати дітей, чи варто віддавати дитину в дитячий садок, що таке соціалізація і багато інших.
 
За відгуками читачів це – одна з кращих книг про те, як виховувати дітей. Водночас не варто чекати від автора готових рецептів, він віддає перевагу роздумам і спостереженнями. Багато речей, які здавалися такими очевидними, зображені автором ніби з іншого боку. Книга написана простою і легкою мовою.
 

"Емоційний інтелект у дитини. Сучасний посібник з виховання здорових і емоційно розвинених дітей"
Книга про те, як розвинути і зберегти емоційний інтелект дитини, у чому полягають складнощі виховання, які фактори впливають на становлення дитини як особистості, що заважає її гармонійному розвитку, а що сприяє, як навчити дитину розуміти та опановувати власні емоції. Книга допоможе встановити з дитиною близькі, сповнені любові та довіри стосунки. Велику увагу приділено значенню емпатії у стосунках між батьками та дитиною. Свій досвід дорослі мають передавати дитині не через погрози або покарання, а через обмін емоціями. Тоді дитина виросте стійкою, успішною. гармонійною та щасливою.

Розглянуто різні стилі виховання та їхні наслідки.

Розглянуто основні проблеми, з якими стикаються діти в процесі розвитку та дорослішання (стосунки з батьком, розлучення батьків, пубертат).

Багато прикладів у формі діалогів між батьками й дітьми.

Чудовий список рекомендованих дитячих книжок.
 


Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Паралельні світи ...
Мирослав Ягода
Каїн ...
Володимир Єшкілєв
Песа і пес: наш лапатий експрес ...
Оксана Лущевська
Щоденник моєї секретарки ...
Брати Капранови
Потоп. У 3 томах. Том 2 ...
Генрік Сенкевич

Книги автора / видавництва

Картки німецьких слів English Stude ...
Коллектив авторов
Картки німецьких слів English Stude ...
Коллектив авторов
Моя святкова бібліотека ...
Коллектив авторов
Навігатор з історії України «Русь» ...
Ярослав Грицак, Коллектив авторов
Скетчбук «Create» кольоровий ...
Коллектив авторов
Скетчбук «Київ» ...
Коллектив авторов

Сьогодні купили