Комплект книг Френсіса Скотта Фіцджеральда - Френсіс Скотт Фіцджеральд: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100021120)
kniga.biz.ua

Комплект книг Френсіса Скотта Фіцджеральда

Код: 2100021120
Купити Комплект книг Френсіса Скотта Фіцджеральда Френсіс Скотт Фіцджеральд
Книгу знято з продажу
В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Френсіс Скотт Фіцджеральд
Видавництво Фоліо
Сторінок 1050
Рік 2022
ISBN 978-966-03-8927-4, 978-966-03-9458-2
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 84х108/32 (130х200 мм.)

Про книгу Комплект книг Френсіса Скотта Фіцджеральда

У комплект входять книги:
Фіцджеральд. Романи
Ніч лагідна
Тиха місцина

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Романи (Фіцджеральд)"
До нашого видання увійшло два твори видатного американського письменника Френсіса Скотта Фіцджеральда (1896—1940) — «По той бік раю» та «Кохання останнього магната».
 
Роман «По той бік раю» був опублікований 1920 року, і молодий письменник одразу ж став знаменитим. У цьому творі висловлено емоційний досвід цілого покоління юних американців, які прийшли в світ після Першої світової війни і, ставши дорослими, усвідомили, що «всі боги вмерли, всі війни відгриміли, будь-яка віра підірвана».
 
Еморі Блейн має гарну зовнішність, чудову освіту. Він завжди жив у своє задоволення й отримував усе, чого бажав. Однак смерть товариша, розорення сім’ї, неможливість через бідність одружитися з коханою дівчиною цілком змінюють його характер. Чи знайде Еморі своє місце під сонцем після випробувань, які випали на його долю?..
 
Роман «Кохання останнього магната» залишився незакінченим через передчасну смерть автора і був опублікований у 1941 році його другом і відомим літературним критиком Е. Вілсоном під назвою «Останній магнат». Цей твір посідає ключове місце в спадщині письменника. Позначений автором як вестерн, роман розповідає про становлення комерційної «студійної системи» Голлівуду з усім його закуліссям та норовами «дикого Заходу».
 
"Тиха місцина"
Френсіс Скотт Фіцджеральд (1896—1940) — американський письменник, представник «Втраченого покоління» в літературі. Оспівувач «епохи джазу». У видавництві «Фоліо» вийшли друком його книжки «Ніч лагідна», «Великий Гетсбі», «По той бік раю», «Прекрасні й приречені», «Загадкова історія Бенджаміна Баттона», «До зірок».
 
Видання містить твори із серій про Жозефіну та Гвен, а також прикінцеве оповідання із циклу про Безіла. Це — то кумедні, то сумні, але неодмінно блискучі історії від майстра тонкого психологізму про юних осіб, які готуються до успішного підкорення світу. Прототипом образу Жозефіни стала дебютантка з Чикаго, «перше кохання» Фіцджеральда. Героїня діє, не побоюючись наслідків, тому що її родина відіграє вагому роль у суспільстві. Пошук справжнього кохання стає сенсом її життя. Проте всі задуми юної красуні закінчуються невдало, адже, на відміну від Безіла, вона так нічого і не вчиться. Образ Гвен змальований автором зі своєї дочки, якій на той момент було чотирнадцять років. Вона справді кілька разів дивилася кінострічку «Циліндр», програвала без зупинки платівку з піснею із цього фільму та ухитрилася у своєму віці потрапити на бал. Оповідання «У будинку» теж засноване на реальному випадку, коли в гості до письменника завітав відомий голлівудський актор.
 
"Ніч лагідна"
Увазі читача пропонується «Ніч лагідна»— за визначенням критиків, один із кращих романів Ф. С. Фіцджеральда (1869—1940), відомого американського письменника, філософа «джазової доби».
 
Тонке розуміння життєвого досвіду цілої генерації молодих американців, народжених після Першої світової війни, що випали зконтексту так званої «американської мрії», глибина психологічного аналізу та лірико-емоційний самобутній стиль ставлять цей роман Фіцджеральда поміж визначних явищ американської та світової літератури минулого століття.

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Киця-Миця. Чим засіємо город? ...
Аніта Ґловінська
Паралельки ...
Софія Шайда
Дочка Чарівниць ...
Дорота Тераковська
Літо юного наймита ...
Янис Акуратерс
Його прощальний уклін ...
Артур Конан Дойл
Комплект книг "Атомні звички&q ...
Джеймс Клір,Джим Ловлесс

Книги автора / видавництва

Великий Гетсбі. Бібліотека світової ...
Фрэнсис Скотт Фицджеральд
Великий Гетсбі. Світова класика ...
Фрэнсис Скотт Фицджеральд
Великий Гетсбі (білінгва) ...
Фрэнсис Скотт Фицджеральд
The Great Gatsby ...
Фрэнсис Скотт Фицджеральд
Тиха місцина ...
Фрэнсис Скотт Фицджеральд
Ніч лагідна ...
Фрэнсис Скотт Фицджеральд
Великий Гетсбі ...
Фрэнсис Скотт Фицджеральд

Сьогодні купили