Комплект книг Йоанни Яґелло - Йоанна Ягелло: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100013786)
kniga.biz.ua

Комплект книг Йоанни Яґелло

Код: 2100013786
Купити Комплект книг Йоанни Яґелло Йоанна Ягелло
848 грн
Книга буде передана в службу доставки протягом 4 днів

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Йоанна Ягелло
Видавництво Урбіно
Сторінок 1289
Рік 2022
ISBN 978-966-2647-14-3, 978-966-2647-10-5
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 84х108/32 (130х200 мм.)

Про книгу Комплект книг Йоанни Яґелло

У комплект входять книги:
Кава з кардамоном
Шоколад із чилі
Тирамісу з полуницями
Молоко з медом

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

Кава з кардамоном
Досі спокійне життя 15-річної гімназистки Лінки раптом змінюється. Її мама дедалі більше втомлюється й дратується, вітчим чимраз довше затримується на роботі, Лінці доводиться займатися молодшим братиком, хоча не за горами випускні іспити, і треба більше приділяти уваги навчанню... Дівчина відчуває себе покинутою. До всього, її мама мусить поїхати на невизначений час, і на Лінку лягають усі хатні обовязки. А ще зіпсувалися стосунки з найкращою подругою, і хлопець, якого вона вважає лише своїм другом, ставиться до неї якось дивно, у школі суцільні проблеми... Щоб відволіктися, Лінка вирішує відвідати свою бабусю, яку давно не бачила. У її домі дівчина випадково знаходить дивну фотографію. Прагнучи зясувати повязані з нею подробиці, Лінка несподівано розуміє: у неї є сестра, якої вона ніколи не бачила...
За пригодами Лінки читачі стежать затамувавши подих. Та відірвавшись від чудової книжки, чому б не спробувати зварити й собі каву з кардамоном.
Входить до шкільної програми за 10-ий клас
 
Шоколад із чилі
Вам доводилося куштувати шоколад із чилі, де солодкий смак поєднується з гіркотою? Саме його нагадує життя 17-річної Лінки, яка щойно вступила до омріяного ліцею. Вона відшукала давно втрачену сестру й нарешті розібралася у своїх почуттях до Адріана.
Здається, перед нею чудове майбутнє. Проте не все так рожево. На навчання Лінці доведеться заробляти, мама не в стані сплатити за дорогий приватний ліцей, стосунки із сестрою теж не завжди ідеальні. Крім того, коханий їде навчатися до Лондона, а це означає кількамісячну розлуку.
Лінка живе в очікування Різдва, бо тоді Адріан має приїхати до Польщі. Проте на неї чекає неприємний сюрприз. Що ж, може, кохання не завжди мусить бути солодким, як молочний шоколад? Може, воно нагадує шоколад із чилі?
 
Тирамісу з полуницями
У другом класі ліцею Лінка нарешті втілює свою мрію: вона створює власний блог, де регулярно пише про все, що здається їй важливим. Її кохання з Адріаном триває, дівчина на сьомому небі від щастя! І Лінка вже не уявляє собі життя без роботи, шукає її – і знаходить! За всім цим у неї дедалі менше часу на відверті розмови з подругою, Наталією. А в тієї багато чого змінилося...
Це книжка про те, як мало ми знаємо навіть про найближчих нам, найрідніших людей. Лінка не підозрювала, з якими проблемами змагається Наталія, не знала, що молодший братик має в школі серйозні проблеми, не здогадувалася, чому раптово змінилася Рута, у якої вона працює. На щастя, ніхто з нас не є самотнім островом. Головне – вчасно помітити, підтримати, допомогти.
 
Молоко з медом
Ще вчора Лінка планувала зовсім інше: улюблена журналістика, фотографії, мандрівки з коханим Адріаном. Проте зміни в її житті примусять якщо не забути про свої плани, то принаймні їх відкласти.
Лінка чекає дитину. І якщо вона розраховувала, що Адріан зрадіє цьому так само, як вона, то помилялася… Адріан мріє вивчати живопис в Англії, тому зовсім не збирається круто змінювати своє життя. До створення родини й виховання дитини він виявився просто неготовим…
Отож Лінці доведеться давати собі раду з навчанням, доглядати малу Єву й одночасно готуватися до складання іспитів. Утім, найголовніший з них вона, звісно, складе. А впертість і наполегливість і цього разу прийдуть їй на допомогу.
Дівчата таки можуть усе! Можуть, якщо дуже хочуть.

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Хазяїн ...
Маркіян Камиш
Комплект книг "Неспроможна дер ...
Януш Буґайський,Овен Метьюз
Down and Out in Paris and London ...
Джордж Орвелл
Дім у Бейтінг Голлов ...
Василь Махно
The Jungle Book ...
Редьярд Кіплінг

Книги автора / видавництва

Вечір, сповнений чудес ...
Йоанна Ягелло
Як дві краплі води ...
Йоанна Ягелло
Молоко з медом ...
Йоанна Ягелло
Тирамісу з полуницями ...
Йоанна Ягелло
Шоколад із чилі ...
Йоанна Ягелло
Кава з кардамоном ...
Йоанна Ягелло
Щоденник Черепушки ...
Йоанна Ягелло

Сьогодні купили