Комплект книг Сергія Плохія - Сергій Плохій: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100021298)
kniga.biz.ua

Комплект книг Сергія Плохія

Код: 2100021298
Купити Комплект книг Сергія Плохія Сергій Плохій
1368 грн
Є на складі

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Сергій Плохій
Видавництво Фоліо
Сторінок 1581
Рік 2022
ISBN 978-617-12-1056-1, 978-966-03-8922-9
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

Про книгу Комплект книг Сергія Плохія

У комплект входять книги:
Загублене царство. Історія «Русского мира» з 1470 року до сьогодні
Чорнобиль. Історія ядерної катастрофи
Ядерне безумство: історія Карибської кризи
Брама Європи. Історія України від скіфських воєн до незалежності

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Брама Європи. Історія України від скіфських воєн до незалежності"
Книга цікаво й доступно розповідає про історію нашої держави від часів Геродота до подій на Сході України сьогодні. Це авторитетне видання допоможе краще зрозуміти події минулого, а через них – і наше сьогодення. Автор фокусує увагу на українцях як найбільшій демографічній групі, а згодом – головній силі, що стояла за створенням сучасної нації. Дізнайтеся, як наші предки «призвали варягів на царювання», як наша країна боролася за право бути незалежною, пройшла крізь часи кріпацтва, комуністичного терору й Голодомору, Другої світової війни та врешті-решт отримала незалежність.
 
«Брама Європи» — це правдива історія нашої країни, наших прагнень та життя! Пориньте у спогади предків та їхні долі, що вирішили наше сьогодення!
 
"Ядерне безумство: історія Карибської кризи"
Жахлива та правдива історія того, як США і СРСР опинилися на межі ядерного апокаліпсису.
 
Кінець холодної війни понад 30 років тому завершив найнебезпечніший період в історії людства, відсунувши загрозу ядерної війни та катастрофи. Тоді світові держави ухвалили надважливе рішення — зменшити ядерний потенціал. Однак 2022 року дипломатичні досягнення світової безпеки були анульовані через повномасштабне російське вторгнення на територію України. РФ оголосила про підвищений рівень готовності своїх ядерних сил. У відповідь уряди США та Великої Британії публічно пригрозили, що блискавично зреагують у разі застосування ядерної зброї в Україні або поза її межами. Світ балансує на порозі нової атомної ери. Щоб зрозуміти всі можливі наслідки й запобігти глобальній катастрофі, ми маємо вивчити уроки найнебезпечнішого періоду холодної війни — Карибської кризи. 
 
Спираючись на низку радянських архівних джерел, раніше засекречених документів КДБ та нотаток Білого дому, Сергій Плохій підіймає завісу над тим, що відбувалося 60 років тому, і дає змогу переосмислити сьогоднішні події, щоб уникнути фатального для всього світу ядерного безумства.
 
"Чорнобиль. Історія ядерної катастрофи"
Ця книга є першою історією Чорнобильської катастрофи від вибуху 26 квітня 1986 року до закриття станції у грудні 2000-го. Чим для України був Чорнобиль? Національною трагедією, величезною психологічною травмою, важкою ношею для економіки.
 
Чорнобиль вибухнув не тільки через помилки персоналу, нехтування правилами безпеки і проблемами з конструкцією реактора, але також через систему, яка обгородила ядерну енергетику завісою секретності. Радянська система не дозволяла поширювати інформацію про попередні аварії навіть серед фахівців. Це зробило нову масштабну аварію неминучою.
 
Сьогодні реактори чорнобильського типу вже не будують, але авторитарні режими, які тримають повний контроль над інформацією, усе ще існують. Зрештою, і в Україні досі виробляють майже 50 % усієї електроенергії на атомних станціях. Нам є чим поділитися зі світом стосовно досвіду Чорнобиля, але є над чим задуматися і самим.
 
"Загублене царство. Історія «Русского мира» з 1470 року до сьогодні"
Нова книжка С. Плохія стала відгуком професійного історика, одного із ведучих спеціалістів в галузі історіографії та історії Східної Європи, на російсько-український конфлікт, що розгорівся 2014 року.
 
Детально розглядаючи історію українського та російського народів, автор доводить, що коріння цього конфлікту заховано в самому процесі становлення Росії як держави. Та й саме піднесення як російської держави, так і російської нації, її великодержавний статус — все це трималося на Україні, якій треба було бути окремою, але невіддільною частиною Росії. Багато хто в Кремлі та за його межами у виході України з-під впливу Росії побачив атаку на саму Росію.

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Блокнот для планування «I Have a Ma ...
Колектив авторів
Скетчбук «Замальовник» чорний ...
Колектив авторів
Блокнот для планування «I Have a Pl ...
Колектив авторів
Sex - education: Інтимна архітектур ...
Колектив авторів
Блокнот для планування «I Have a Pl ...
Колектив авторів
Все совпадения случайны ...
Надія Терещенко

Книги автора / видавництва

Комплект книг з історії України (дл ...
Ярослав Грицак, Сергей Плохий, Владимир Вятрович, Игорь Деревяный, Руслан Забилый

Сьогодні купили