Комплект книг з фасилітації - Майкл Вілкінсон, Оле Квіст-Сьоренсен, Лоа Баструп: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100023202)
kniga.biz.ua

Комплект книг з фасилітації

Код: 2100023202
Купити Комплект книг з фасилітації Майкл Вілкінсон, Оле Квіст-Сьоренсен, Лоа Баструп
1074 грн
Книга буде передана в службу доставки протягом 4 днів

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Майкл Вілкінсон, Оле Квіст-Сьоренсен, Лоа Баструп
Видавництво Фабула
Сторінок 812
Рік 2023
ISBN 978-617-522-050-4, 978-617-522-050-4
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 70x100/16 (165х235 мм.)

Про книгу Комплект книг з фасилітації

У комплект входять книги:
Секрети фасилітації: SMART-посібник із результативної роботи в групі
Візуальна колаборація. Набір ефективних інструментів для поліпшення зборів, проектів і процесів

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Секрети фасилітації: SMART-посібник із результативної роботи в групі"
Оновлене видання «Секретів фасилітації» пропонує безліч цільових методів для фасилітаторів, які прагнуть до ефективних, послідовних та повторюваних результатів.
 
Заснована на перевіреному підході Майкла Вілкінсона SMART (Structured Meeting And Related Techniques), книжка може допомогти досягти приголомшливих результатів під час управління, представлення, викладання, планування та продажу, а також інших професійних та особистих ситуацій.
 
Це розширене видання містить нові розділи щодо організації віртуальних зустрічей, міжкультурних команд, а також великих груп та конференцій. Також у ньому є стратегії для залучення команд, додаткова інформація про підвищення продуктивності зустрічей та подальші вказівки щодо запобігання деструктивній поведінці. Крім того, книжка містить безліч свіжих тематичних досліджень та допоміжний вебсайт з обовязковими інструментами та методами як для початківців, так і для досвідчених фасилітаторів.
 
"Візуальна колаборація. Набір ефективних інструментів для поліпшення зборів, проектів і процесів"
Чи ви колись відчували, що застрягли в методах, інструментах і навичках, що не відповідають зрослій складності, частиною якої ви є? Чи хотіли б ви працювати по-новому, щоби поліпшити мислення, спілкування та співпрацю? Ваша організація повинна бути гнучкою, швидкою чи стійкою? Коли команда малює свої цілі, бажання та завдання, вона стає розумнішою та більш цілеспрямованою. Коли люди малюють разом, вони навчаються разом, а в нашому мінливому світі здатність вчитися разом є необхідністю для постійного успіху.
 
Книжка «Візуальна колаборація» представляє новий та інноваційний спосіб роботи й співпраці, який допоможе вам успішно керувати складністю для себе, своєї команди та всієї організації. Вона пояснює, як будь-яка команда може створити візуальну мову для поліпшення спілкування та співпраці над своїми найважливішими цілями. Ця книжка дозволить вам розробляти візуальні мови, щоби відповідати будь-якому сценарію, створювати привабливі й потужні запитання, щоби допомогти візуальному дизайну процесу й перетворити біле полотно на шаблон, який може поліпшити будь-яку зустріч, проєкт або процес. Щоби подолати опір членів команди, які стверджують, що «не вміють малювати», автори розробили простий у застосуванні метод, який допомагає будь-кому малювати майже все.
 
У книжці показано, як прискорити командний діалог, а також залучити учасників за допомогою простих прийомів і прикладів. Візуальна колаборація потужно працює в широкому діапазоні налаштувань, зокрема під час зустрічей, стратегічних сесій, планування проєктів, інновацій і бізнес-планування. Ядро книжки — практичні й прості в застосуванні ПЯТЬ БУДІВЕЛЬНИХ БЛОКІВ, найвірогідніше, стануть вашим улюбленим способом роботи.
 

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Медаль на два боки ...
Ольга Саліпа
Семисвічник ...
Сергій Татчин
Зоряний вуйко ...
Брати Капранови
У присутності ангела ...
Володимир Нікітін
Бар «Когут» ...
Джон Грішем
Міфи ...
Стівен Фрай

Книги автора / видавництва

Візуальна колаборація. Набір ефекти ...
Оле Квист-Сьоренсен, Лоа Баструп
1793. Графічний роман ...
Никлас Натт-о-Даг, Джулио Гуальтиери, Марко Нуччи
Опануй числа! Наука про дані для не ...
Кеннет Су, Анналин Нг
Морфій ...
Щепан Твардох
Капітан Смуток ...
Сергей Мартынюк (Колос)

Сьогодні купили