Космобійники. Настільна гра - Колектив авторів: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100026084)
kniga.biz.ua

Космобійники. Настільна гра

Код: 2100026084
Купити Космобійники. Настільна гра Колектив авторів
1580 грн
Книга буде передана в службу доставки протягом 4 днів

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Колектив авторів
Видавництво KiloGames
Сторінок 60
Рік 2024
Обкладинка тверда
Мова Українська

Про книгу Космобійники. Настільна гра

Чи зможеш побудувати космічний корабель, який витримає удари метеоритів, відбити напад піратів та перевезти вантаж швидко і надійно? 
 
У грі "Космобійники" саме це доведеться робити. Побудуй корабель, що швидко рухається, має велику міцність і забезпечений озброєнням. Впорайся з усіма перешкодами та доправ вантаж до кінцевої точки - щоб стати найкращим далекобійником. 
 
Колись давно ТОВ «Space-Ікс-Ікс-Ікс» намагалося відправляти свою продукцію на гігантських космічних вантажних суднах, щоб будувати житло та прокладати каналізацію на найвіддаленіших планетах. Та що далі літали кораблі, то ризикованішою ставала ця справа. Кораблі раз за разом потрапляли в метеоритні шторми, їх атакували пірати, в результаті дорогі вантажі було втрачено, а пілоти почали вимагати доплати за небезпечну роботу. Тому ТОВ «Space-Ікс-Ікс-Ікс» впровадило нову бізнес-модель і пропонує будувати космічні кораблі із каналізаційних труб та іншого брухту. Таким чином товар сам себе доставлятиме! А щоб не наймати високооплачуваних пілотів, компанія пропонує роботу всім охочим водіям, які, на додачу, ще й змушені будуть оплачувати втрачений товар з власної кишені. Звучить геніально, але як щодо водіїв? Чи зможуть вони заробити цим якусь копійчину?
 
Приєднуйся до команди космобійників та розпочни свою кар'єру!
 
Процес гри:
Сімейна гра Космобійники ("Galaxy Trucker") складається з 3 етапів: будівництва корабля, підготовки до запуску та польоту.
 
На першому етапі ти з суперниками викладатимеш корабель з деталей, які мають свої умови будування. Ви можете шукати необхідні деталі до того моменту, поки хтось не запустить зворотний відлік часу. Після закінчення гравець, який завершив першим, посідає перше місце на ігровому планшеті та визначає порядок черги.
 
На другому етапі всі перевіряють правильність з'єднання елементів та виправляють помилки. Після того, як кораблі було «полагоджено», пілоти вступають на борт, «заживляються» акумулятори та дотримуючись черги визначається вантаж який будуть вести пілоти.
 
Під час третього етапу на вас чекає багато космічних пригод, а іноді й проблем які вказано на спеціальних картах: завантаження додаткового товару, зустріч контрабандистів, метеоритний шторм, втрата товару або екіпажу та багато іншого. Гра закінчується після того, як буде розіграно 8 карток. Переможець визначається за кількістю набраних балів за перевезення товару, найбільш вцілілий корабель та з урахуванням штрафів за втрачені деталі.
 
Гра має декілька рівнів складності: I, II та III. Очки (кредити), зароблені на кожному рівні, переносяться на наступний рівень. Хто набере найбільше очок за результатами трьох польотів – перемагає.
 
Особливості гри:
♦ Цікава суміш двох жанрів: покрокової стратегії та ігри в реальному часі.
♦ Кожна партія відрізняється від попередньої. Гра подарує багато цікавих годин.
♦ Азартний та веселий ігровий процес.
♦ Швидкість. Партія зазвичай триває близько 20 хвилин, після яких хочеться знову розпочинати будівництво нового космічного корабля, який точно цього разу не розвалитися на частини в дорозі.
♦ Гра підходить для будь-якої компанії. Для всієї родини та друзів. Головне в ній – це гарний настрій та бажання здійснити космічну прогулянку!
♦ Тактильна. Безліч різноманітних компонентів: пісочний годинник, плитки, ігрові планшети, карти, фігурки космонавтів та інопланетян, напівпрозорі різнокольорові кубики.






Додати свій відгук про книгу

Відео Космобійники. Настільна гра



Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Мінірозмальовка Pusheen ...
Клер Белтон
Знання ...
Шерон Кемерон
Обраниця. Кібермаг. Том 3 ...
Джефф Лемір,Дастін Нґуєн

Книги автора / видавництва

Конституцiя України (мiнi) ...
Коллектив авторов
Камасутра ...
Коллектив авторов
Війна і нові горизонти. Лідери думо ...
Дмитрий Кулеба, Коллектив авторов

Сьогодні купили