Тераформування Марса. Початок. Доповнення до настільної гри "Тераформування Марса" - Колектив авторів: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100026112)
kniga.biz.ua

Тераформування Марса. Початок. Доповнення до настільної гри "Тераформування Марса"

Код: 2100026112
Купити Тераформування Марса. Початок. Доповнення до настільної гри "Тераформування Марса" Колектив авторів
760 грн
Книга буде передана в службу доставки протягом 4 днів

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Колектив авторів
Видавництво KiloGames
Сторінок 47
Рік 2024
Обкладинка тверда
Мова Українська

Про книгу Тераформування Марса. Початок. Доповнення до настільної гри "Тераформування Марса"

УВАГА! Гра не є самостійною та грається лише з базовою версією гри.
 
«Тераформування Марса: Початок» — це захоплююче доповнення до настільної економічної стратегії «Тераформування Марса», яке допоможе вам створити унікальну історію колонізації Червоної планети.
 
Однією з ключових особливостей доповнення «Початок» ("Terraforming Mars: Prelude") до настільної гри «Тераформування Марса» є етап підготовки до гри, на якому кожному гравцеві надаються карти "Початку". Вони містять набір попередніх умов, які впливають на ваш початковий розвиток. Наприклад, додаткові ресурси, вміння та можливості, що допомагають вам заздалегідь спланувати свої перші кроки у стратегії та тактиці.
 
35 карт «Початку» надають широкий спектр варіантів різних умов. Це можуть бути додаткові фінансові кошти для інвестицій у проєкти тераформування, бонуси до виробництва певних ресурсів, покращені можливості при розміщенні колоній та багато іншого. Вибір початкових умов має свої наслідки і може суттєво вплинути на подальший хід гри.
 
Фаза карт «Початку»:
Для отримання цих карт у гру додається окрема фаза. Під час підготовки до початку партії, після отримання карт проєктів та карт корпорації, ви отримуєте 4 карти "Початку", з яких обираєте лише дві. Після чого розміщуєте їх біля свого планшету.
 
Збільшений вибір корпорацій та проєктів:
Доповнення "Початок" також включає 5 нових корпорацій, які доповнюють існуючі у основній грі. Кожна корпорація має свої унікальні здібності та особливості, відкриваючи нові можливості для стратегічного планування та розвитку. Нові корпорації додають глибину варіантів вибору і підвищують унікальність партій.
 
Також до доповнення входять картки 7 нових проєктів, які відповідають раннім етапам тераформування Марса. Наприклад карта «Науково-фантастичний меморіал» відсилає до відомої пам'ятки Гора Рашмор, що перенесена на Марс і містить портрети відомих фантастичних письменників 20 століття.
 
З доповненням «Тераформування Марса: Початок» ваші партії стануть ще більш захоплюючими та унікальними, дозволяючи побудувати власну історію на Червоній планеті. Приготуйтесь до нових викликів та стратегічних відкриттів, керуючи розвитком та тераформуванням Марса!
 
Доповнення «Початок» надає гравцям додаткових можливостей та переваг на початку гри. Це дозволяє активніше впливати на стан планети на початку партії, стратегію розвитку та скорочує загальну тривалість гри.
 
Новий варіант для соло гри
Новий варіант одиночної гри обмежує кількість раундів до 14, а метою стає набір 63 РТ (очків рейтингу тераформування). Тобі також стає доступним новий стандартний проєкт «Буфер газу», який дає 1 РТ.
 





Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Гамлет ...
Вільям Шекспір
The Chimes ...
Чарльз Діккенс
Проростання ...
Таня Стус

Книги автора / видавництва

Конституцiя України (мiнi) ...
Коллектив авторов
Камасутра ...
Коллектив авторов
Війна і нові горизонти. Лідери думо ...
Дмитрий Кулеба, Коллектив авторов

Сьогодні купили