kniga.biz.ua

19 років Kniga.biz.ua

Комплект для стійких

Код: 2100027380
Купити Комплект для стійких Росс Еджлі, Дейв Кентербері, Джон Ліч
1240 грн
Є на складі

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Росс Еджлі, Дейв Кентербері, Джон Ліч
Видавництво Видавництво Ростислава Бурлаки
Сторінок 864
Рік 2024
ISBN 978-617-784-087-8, 978-617-8277-13-0
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

Про книгу Комплект для стійких

У комплект входять книги:
Мистецтво стійкості: стратегії для незламного розуму і тіла
Бушкрафт. 101 навичка для виживання в дикій природі
Психологія виживання

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Психологія виживання"
За останні роки відбувся значний прогрес у навчанні виживанню та технологіям, однак під час катастроф, як і раніше, чимало людей швидко гинуть. Як вижити під час катастрофи? Чому так багато людей гинуть, хоча могли б врятуватися? Як деяким людям вдається вижити в надзвичайно складних умовах, іноді після місяців або років важких випробувань?
 
У своїй книзі під назвою «Психологія виживання» Джон Ліч намагається відповісти на ці запитання, розглядаючи психологію людського виживання і те, як групи й окремі особи поводяться до, під час і після подій, що становлять загрозу життю. У ній розглядаються як короткострокові, так і довгострокові аспекти виживання, а також психологічні наслідки голоду, спраги, холоду, спеки, скупченості, ізоляції, втоми й позбавлення сну. Суть цієї роботи зводиться до визначення принципів надання першої психологічної допомоги для використання в польових умовах.
 
При написанні цієї книги, задуманої як абетка з виживання, були використані матеріали з багатьох різноманітних джерел: з власного досвіду автора, отриманого у ворожому середовищі, включно з пустелею, Арктикою, Полярною зоною, а також понад і під хвилями, на великій висоті, у печерах і військовому середовищі, під час низки офіційних курсівз виживання як для військових, так і цивільних; з його власних польових і лабораторнихдосліджень; з робіт інших наукових дослідників, авторів і журналістів; від персоналу аварійно-рятувальних служб, інженерів-конструкторів, працівників сфери психічного здоров’я, поліцейських і військовослужбовців та насамперед з особистих розповідей тих, хто вижив — обох статей, різного віку і різних національностей, які протягом багатьох років дозволяли автору опитувати їх, офіційно і неформально, з метою кращого розуміння психології виживання.
 
"Мистецтво стійкості: стратегії для незламного розуму і тіла"
2865 кілометрів, 157 днів у морі, більш ніж мільйон спалених калорій і понад два мільйони гребків. Хіба таке можливо?
 
До екстремала Росса Еджлі здавалося, що аж ніяк, але він кинув виклик людській природі — і переміг. Його не спиняли ні виразки на тілі, ні низькі температури, ні медузи з двометровими щупальцями. Ні прогнози лікарів, які відмовляли від небезпечного задуму.
 
У цій книжці Еджлі детально розповідає, як йому вдалося обпливти довкола Великої Британії, що додавало стійкості в моменти, коли тіло пекло від болю, а перевтома застилала очі.
 
"Бушкрафт. 101 навичка для виживання в дикій природі"
Ця книжка буквально може врятувати життя. Особливо мандрівників, любителів пригод і військових.
 
Під однією палітуркою Кентербері зібрав поради й інструменти, що допомогли йому вціліти у глушині. Як вибрати і спакувати рюкзак, орієнтуватися на місцевості, розтаборовуватись, розпалювати багаття, добувати харч, найкраще зберігати ресурси? Про все це розповідає автор.
 
Усередині ви також знайдете детальну інформацію про таке: 5 найважливіших речей для виживання, виготовлення потрібних інструментів і витратних матеріалів, збір і приготування їжі, захист від стихії.

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

SAINTS. Sasha Maslov ...
Саша Маслов
Майк Йогансен. Поезії ...
Майк Йогансен
Пан Числовий чорт ...
Ганс Маґнус Енценсберґер
Федько-халамидник. Шкільна полиця ...
Володимир Винниченко
Пазл «Котики в кімоно» ...
Колектив авторів

Книги автора / видавництва

Сьогодні купили