Комплект книг "Як знімати неймовірні фотографії" - Генрі Керол: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100021517)
kniga.biz.ua

Комплект книг "Як знімати неймовірні фотографії"

Код: 2100021517
Купити Комплект книг "Як знімати неймовірні фотографії" Генрі Керол
1157 грн
1197 грн
Є на складі

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Генрі Керол
Видавництво ArtHuss
Сторінок 384
Рік 2022
ISBN 978-617-8025-18-2, 978-617-8025-10-6
Обкладинка м'яка
Мова Українська
Формат 70x100/16 (165х235 мм.)

Про книгу Комплект книг "Як знімати неймовірні фотографії"

У комплект входять книги:
Як знімати неймовірні фотографії (boat)
Як знімати неймовірні портрети
Як знімати неймовірні пейзажі

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Як знімати неймовірні портрети"
“Як знімати неймовірні портрети” - одна з найкращих книг для тих, хто хоче навчитися якісно фотографувати людей. У ній автор дає поради, на прикладі визнаних шедеврів портретної фотографії. Ця книга підійде для власників будь-якої камери, а також для тих, хто має базові знання основ фотографії.
 
Генрі Керол навчить, як знімати людей в різних умовах: на вулиці, вдома, в студії. Він розкаже про обладнання, типи портретних об’єктивів, а також, про те, як розвивати власне бачення і стиль.
 
А відомі фотографії надихнуть вас по новому робити портрети членів сім’ї, друзів чи навіть незнайомців.
 
У книзі ви побачите роботи таких визначних майстрів: Річарда Аведона, Сінді Шерман, Себастьяна Сальґаду, Ґеррі Віноґранда, Анрі Картьє-Брессона та багато інших.
 
“Як знімати неймовірні портрети” - це одна з книг серії бестселерів “Read this”, які продаються в усьому світі та перекладені більше ніж на 20 мов.
 
"Як знімати неймовірні пейзажі"
«Як знімати неймовірні пейзажі» — ще одна книга серії «Як знімати неймовірні фотографії» Генрі Керола, що стала міжнародним бестселером. Написана легко і з гумором, вона стане чудовим вступом до розуміння того, як слід фотографувати ландшафти, міські пейзажі, архітектуру й інтер’єри.
 
Модель вашої камери, інтереси чи рівень навичок не мають значення — Генрі Керол розповість про всі необхідні прийоми та розбере до дрібниць роботу відомих фотографів. У книзі ви знайдете підбірку визнаних фотошедеврів, а також практичні поради, що допоможуть вам швидко навчитися знімати улюблені місця.
 
"Як знімати неймовірні фотографії"
Сьогодні фотографія стає все більш популярною. Це пов’язано зі стрімким розвитком і розповсюдженням камер і смартфонів. “Як знімати неймовірні фотографії” ідеально пасує тим, хто хоче відійти від аматорства і почати фотографувати професійно. Проте ви не знайдете тут складних графіків, діаграм чи сухих професійних термінів. Замість цього автор надихне вас роботами культових фотографів, доповнивши їх власним аналізом із практичними порадами та гумором.
 
Книга охоплює п’ять важливих тем: композиція, експозиція, світло, об’єктиви та мистецтво бачення. На прикладі шедеврів від Анрі Картьє-Брессона, Себастьяна Сальґаду, Фея Ґодвіна, Надава Кандера, Доротеї Ланж та інших читачі побачать, як вдало застосовувати фотографічні прийоми, а також знайдуть натхнення для власних ідей.
 
Для багатьох фотографія є чудовим та доступним способом творчо проявити себе. Тож ця книга може стати якісним путівником до створення неймовірних світлин із використанням професійних технік.

Додати свій відгук про книгу

Зміст Комплект книг "Як знімати неймовірні фотографії"

КОМПОЗИЦІЯ
ЕКСПОЗИЦІЯ
СВІТЛО
МАНІПУЛЯЦІЯ
ЛОКАЦІЯ

Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Паралельки ...
Софія Шайда
Моноліт ...
Валерій Пузік
Капітан Смуток ...
Сергій Мартинюк (Колос)

Книги автора / видавництва

Рисуємо голови та руки ...
Эндрю Лумис

Сьогодні купили