Комплект книг про бізнес від українських авторів - Денис Каплунов, Любомир Остапів, Олександра Фідкевич, Діна Волинець, Вікторія Берещак: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100023186)
kniga.biz.ua

Комплект книг про бізнес від українських авторів

Код: 2100023186
Купити Комплект книг про бізнес від українських авторів Денис Каплунов, Любомир Остапів, Олександра Фідкевич, Діна Волинець, Вікторія Берещак
1824 грн
Книга буде передана в службу доставки протягом 4 днів

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Денис Каплунов, Любомир Остапів, Олександра Фідкевич, Діна Волинець, Вікторія Берещак
Видавництво Yakaboo Publishing
Сторінок 1384
Рік 2023
ISBN 978-617-522-123-5, 978-617-8107-55-0
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 64x86/16 (160x210 мм.)

Про книгу Комплект книг про бізнес від українських авторів

У комплект входять книги:
Війна та бюджет. Фінансовий аналіз, оцінка, облік і планування
Як начинити гадюку салом. Рецепт створення бізнесу на творчості
CURLY менеджмент. Як управляти проєктами, не зраджуючи собі
Комунікаційна стратегія в бізнесі. Як досягти максимуму в спілкуванні з аудиторією
Нейрокопірайтинг 2.0. 150+ засобів впливу за допомогою тексту

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Війна та бюджет. Фінансовий аналіз, оцінка, облік і планування"
У книзі Любомира Остапіва йдеться про економічний фронт у двох його вимірах.
 
Перший вимір — те, що сталося в персональних фінансах, економіці та банківській системі. Уроки сімейного бюджету за форс-мажору. Чому вистояла банківська система. Курс гривні та чинники майбутнього національної валюти. Глибина падіння економіки України. Податкова реформа воєнного часу. Фінтехреволюція для українців.
 
Другий вимір — сотні тисяч українців у численних робочих групах, які успішно реалізували ізоляцію економіки ворога. Потужні санкції Заходу та добровільний вихід міжнародних компаній із ринку росії повернули економіку агресора в «ліхіє дєвяностиє». Щоб їм бракувало ресурсів продовжувати цю війну роками і тим паче починати нові!
 
Також у книзі йдеться про фінансове майбутнє України. Про глобальні тренди та наше місце в них. Про міжнародну допомогу та фонди відновлення України. Про гроші на відбудову. Про економічний патріотизм.
 
Про майбутнє автор розповідає зі здоровим оптимізмом. Бо після всього, що сталося, нам важливо дивитися вперед. Адже перемога — не просто вистояти і зберегти території. Перемога — це відбудувати кращу Україну.
 
"Як начинити гадюку салом. Рецепт створення бізнесу на творчості"
Як побудувати бізнес на творчості в українських реаліях? Як заробляти на своїй креативності? 
 
Олександра Фідкевич, директорка проєкту «Євген Клопотенко» має у цьому успішний досвід і написала про це книжку. «Як начинити гадюку салом» – це покрокова інструкція, з чого починати розвиток власної справи чи як стати професійним продюсером та заробляти на творчості. 
 
"CURLY менеджмент. Як управляти проєктами, не зраджуючи собі"
Ми всі плануємо в блокнотах і на папірцях, у програмах та каскадних схемах, розробляючи проєкти, складаючи списки на день або на рік. Але скільки пунктів із тих планів ми виконуємо насправді (якщо не бути control freak) — 30 %, 50 %? Опитування моїх клієнтів і знайомих свідчить, що в ліпшому разі — 70 % (це якраз ті control freak), у середньому — не більше ніж 50 %.
 
А з іншого боку: чи впевнені ви в тому, що саме ці пункти плану, зазначені сьогодні, наблизять вас до результату, який хочете отримати через 10 років? Чи знаєте ви, куди саме хочете прийти за дві «п’ятирічки»?
 
Припустімо, що ви дійсно рухаєтеся згідно з планом і знаєте, чого волієте досягти. Але чи отримуєте ви задоволення від цього процесу? Чи ці цілі справді ВАШІ? Чи не спіткає вас на півдорозі вигорання?
 
У цій книжці я розкажу, як, додавши до класичного проєктного менеджменту кілька кроків, можна залишатися фанатом планування і стратегування, але при цьому не вигорати й не витрачати час на те, що для вас не важливо.
 
"Комунікаційна стратегія в бізнесі. Як досягти максимуму в спілкуванні з аудиторією"
Будь-який бізнес матиме успіх лише тоді, коли завоює лояльність широкої аудиторії. Без грошей і хитрощів — за допомогою правди й ефективної системи комунікацій.
 
Перед вами книжка, яка допоможе це зробити. Авторка докладно інформує, як самотужки розробити комунікаційну стратегію та втілити її в життя незалежно від ніші й наявності чи відсутності бюджету на просування.
 
Ціла низка корисних і зрозумілих схем, таблиць, інформативних практичних порад та професійних секретів, якими щедро ділиться авторка, вам у поміч.
 
Завдяки QR-кодам ви матимете змогу одразу завантажити їх у смартфон і використовувати для своєї роботи.
 
"Нейрокопірайтинг 2.0. 150+ засобів впливу за допомогою тексту"
Книжка Дениса Каплунова є посібником для тих, хто опановує мистецтво писати рекламні тексти. Це, за словами автора, «чарівна валізка» копірайтера: зібрання чітких (але не догматичних) правил, повчальних (і дотепних) нотаток, показових (і яскравих) епізодів від успішного автора-практика.
 
А ще книжка спрямована на розвиток вашого чуття в застосуванні прийомів копірайтингу з огляду на психологію клієнта. Таке чуття завдяки читанню цієї книжки ви обов’язково розвинете, або, як говорить сам автор,— «прокачаєте».

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Шантарам ...
Грегорі Робертс
Ідеаль, або На поміч, пардон ...
Фредерик Беґбедер
Паралельні світи ...
Мирослав Ягода
Навігатор з історії України «Русь» ...
Колектив авторів,Ярослав Грицак
Колискова для Софійки ...
Ніна Фіалко

Книги автора / видавництва

Комплект книг "Копірайтинг та ...
Денис Каплунов, Ирина Костюченко
Комплект книг з копірайтингу ...
Ирина Костюченко, Денис Каплунов, Коллектив авторов, Уильям Зинсер, Вика Смерека

Сьогодні купили