Комплект книг про Java - Ерік Фрімен, Кеті Сьєрра, Берт Бейтс, Елізабет Робсон: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100020965)
kniga.biz.ua

Комплект книг про Java

Код: 2100020965
Купити Комплект книг про Java Ерік Фрімен, Кеті Сьєрра, Берт Бейтс, Елізабет Робсон
2393 грн
2537 грн
Є на складі

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Ерік Фрімен, Кеті Сьєрра, Берт Бейтс, Елізабет Робсон
Видавництво Фабула
Сторінок 2064
Рік 2022
ISBN 978-617-522-047-4, 978-617-522-033-7
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 70x100/16 (165х235 мм.)

Про книгу Комплект книг про Java

У комплект входять книги:
Патерни проєктування
Head First. Java
Head First. Програмування на JavaScript

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Head First. Java"
Технологія Java сьогодні використовується скрізь. Якщо ви розробляєте програмне забезпечення і досі не опанували Java, точно настав час заглибитися у цю книжку. «Head First. Java» — це вичерпний навчальний посібник, який надасть Вам досвід роботи з Java та об’єктно-орієнтованого програмування.
 
Ця книжка допоможе вам вивчити мову Java унікальним методом, що виходить за рамки синтаксису та інструкцій з експлуатації і допомагає зрозуміти, як стати неперевершеним розробником. Ви опануєте основи мови, отримаєте загальну інформацію, засвоїте роботу з потоками, мережевою взаємодією та розподіленим програмуванням, і навіть побудуєте гру «Sink The Dot Com», а також створите барабанний музичний чат.
 
Окрім захопливого стилю, що одразу поглинає вас, у «Head First. Java» міститься величезна кількість практичних речей, які інші посібники залишають поза увагою. Розумно, іронічно, сучасно та практично — не так уже багато існує видань, що здатні похвалитися цими якостями.
 
Обережно — ви можете насправді чогось навчитися!
 
"Head First. Програмування на JavaScript"
Ця книжка познайомить вас з особливостями JavaScript — основної мови програмування Всесвітньої мережі, що дозволяє визначати розширену поведінку на вебсторінках.
 
Ви отримаєте глибоке розуміння того, як працює ця чудова мова, назавжди забудете про сухі, нудні, статичні сторінки, що просто займають місце на екрані, навчитеся взаємодіяти з користувачами, реагувати на події, отримувати і використовувати дані з Інтернету, виводити графіку та багато іншого. І все це дозволить вам перейти від основ до найцікавіших концепцій сучасного комп’ютерного програмування і розв’язання проблем експертного рівня. Як і завжди у книжках від Head First, матеріал викладений у цікавій, розважальній та дуже змістовній формі.
 
Це по-справжньому серйозний посібник — та, однак, його легко і приємно читати і вивчати.
 
"Патерни проєктування"
«Патерни проєктування» — ваша книжка, якщо вам хоч колись доводилося стикатися з проблемами дизайну програмного забезпечення. Вам не доведеться «винаходити колесо» — просто скористайтеся зведеним докупи величезним досвідом розробників і можливістю використовувати найкращі практики. Ви дізнаєтеся, навіщо потрібні патерни, побачите, як вони виглядають і працюють у «дикій природі», а призвичаївшись до їх використання, зможете витратити вільний час на щось більш складне і цікаве.
 
Автори чудово показали, як патерни використовуються у Java API і як застосувати вбудовану підтримку патернів Java у вашому власному коді. Заразом ви засвоїте реальні принципи ОО-програмування, що залишаться з вами і тоді, коли доведеться працювати без патернів.
 
Візуально насичений формат книжки розроблений із використанням новітніх досліджень в галузях нейробіології, когнітивної науки і теорії навчання. Тому весь її матеріал миттєво запам’ятовується, і невдовзі ви зможете з легкістю спілкуватися з іншими членами вашої команди на «таємній мові» патернів проєктування.

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Комплект "Книжечка-мандрівочка ...
Ірина Тараненко,Дмитро Кузьменко,Марта Лешак,Марія Воробйова,Вадим Єрченко
Скетчбук «Create» кольоровий ...
Колектив авторів
Подорож в Ікстлан ...
Карлос Кастанеда

Книги автора / видавництва

Head First. Програмування на JavaSc ...
Элизабет Робсон, Эрик Фримен
Head First. Java ...
Кэти Сьерра, Берт Бейтс
Патерни проєктування ...
Эрик Фримен
1793. Графічний роман ...
Никлас Натт-о-Даг, Джулио Гуальтиери, Марко Нуччи
Опануй числа! Наука про дані для не ...
Кеннет Су, Анналин Нг
Морфій ...
Щепан Твардох

Сьогодні купили