kniga.biz.ua

SAINTS. Sasha Maslov

Код: 2100027180
Купити SAINTS. Sasha Maslov Саша Маслов
2500 грн
Є на складі

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Саша Маслов
Видавництво IST publishing
Сторінок 311
Рік 2024
ISBN 978-617-7948-46-8
Обкладинка суперобкладинка
Мова Англійська

Про книгу SAINTS. Sasha Maslov

SAINTS — фотокнига Саші Маслова, у якій він документує історії людей під час повномасштабної війни Росії проти України 2022–2023 років. Маслов говорить про нове розуміння святості та самопожертви, яке трансформувалося протягом 10 років війни.

Видання містить понад 100 світлин та історій людей, які служать у Збройних силах України, волонтерять і щодня виконують свою роботу для захисту держави. Багато героїв і героїнь цих історій загинули або вважаються зниклими безвісти, тому фотокнига виконує символічну роль — вшановує життя втрачені та врятовані.

До створення фотокниги долучені канадсько-українська компанія Saint Javelin та незалежне українське видавництво ist publishing.

«Ця книга про особисту жертовність людей, які вирішили протистояти жорстокому і варварському вторгненню, що відбувається в Європі в ХХІ столітті на очах у всього світу», — розповідає Саша Маслов.

«Після повномасштабного вторгнення наше видавництво ретельно переглянуло свою видавничу програму, зосередившись на книжках, що фіксують та допомагають проаналізувати українській і міжнародній авдиторії сьогоднішні події. Фотокнига SAINTS Саші Маслова є саме такою. Зібравши понад 100 зображень та історій, Саша Маслов та Настя Станко говорять про мужність, жертовність і невблаганну рішучість людей, що відіграють і відіграли важливу роль у російсько-українській війні, ухоплюючи суть святості серед боротьби. Видана у співпраці з Saint Javelin, ця фотокнига вшановує тих, хто загинув, водночас відзначає стійкість тих, хто переживає трагічні події саме зараз», — Анастасія Леонова, співзасновниця видавництва ist publishing.

«Saint Javelin був відомий мемами та жартами, але ми хотіли створити більш серйозний, документальний проєкт, щоб розповісти історії людей, які захищають Україну. Коли Саша Маслов звернувся до нас зі своєю концепцією фотокниги, ми одразу зрозуміли, що це виняткова ідея, і не вагаючись сказали так», — Крістіан Борис, засновник Saint Javelin.

Саша Маслов — український фотограф, який знімає для The New York Times, New York Magazine, Wall Street Journal Magazine, автор фотокниг Ukrainian Railroad Ladies (2020, Основи), Veterans: Faces of World War II (2017, Princeton Architectural Press) та Portrait Assignment (самвидав).





Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Завтра ...
Анатолій Шкарін
Ці плутані зв’язки ...
Лексі Раян
Королі Жаских Земель ...
Ніколас Імс
Казка про калинову сопілку ...
Оксана Забужко

Книги автора / видавництва

Innovation in Isolation. The Story ...
Коллектив авторов
Чипси: Українські наївні мозаїки, 1 ...
Евгений Никифоров, Полина Байцим
Про погляд ...
Джон Берджер
Перед майбутнім / Before the Futur ...
Коллектив авторов
Заграва ...
Сергей Майдуков
Сміливі нести світло / Brave to bri ...
Коллектив авторов
From 1914 till Ukraine ...
Коллектив авторов

Сьогодні купили