Коли завмирає серце - Еліс Осман: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100021139)
kniga.biz.ua

Коли завмирає серце

Heartstopper

Код: 2100021139
Купити Коли завмирає серце Еліс Осман
234 грн
260 грн
Є на складі

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Еліс Осман
Видавництво Видавництво
Сторінок 288
Рік 2022
ISBN 978-617-7818-76-1
Обкладинка м'яка
Мова Українська
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

Про книгу Коли завмирає серце

Ця книга входить в Комплект "Коли завмирає серце"

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

Чарлі та Нік навчаються в одній школі, але вони ніколи не перетиналися… допоки якось їх не посадили за одну парту. Вони швидко стають друзями, і незабаром Чарлі сильно закохується в Ніка, хоча й не думає, що у нього є шанс.
 
Але кохання працює дивовижним чином, і Нік зацікавлений у Чарлі більше, ніж вони обоє усвідомлювали.
 
Міжнародний феномен, багатомільйонний супербестселер «Heartstopper» розповідає про кохання, дружбу, вірність і щасливі вирішення складних проблем. «Видавництво» радо сповістити, що буде видана вся серія, яка, станом на зараз, налічує 4 надрукованих томи, уже видані 24-ма мовами і один планований. Ми поки не маємо очікуваних термінів виходу книжок і усталеного перекладу назви серії.
 
Софія Залізняк та Лідія Кривцова:
Думки перекласти «Heartstopper» зародилися ще навесні цього року. З початком повномасштабного вторгнення ідея розвитку української культури набула ще більшої популярності, що ми дуже підтримуємо, тому вирішили долучитися.
Сталося все випадково. Лідія згадала про один зі своїх улюблених коміксів, а я (Софія) запропонувала його адаптувати для українок та українців. На свою пропозицію отримала неймовірну підтримку, обіцянку допомогти з виписуванням тексту та з перекладом у неоднозначних моментах.
 
Певний час ми працювали для своєї маленької авдиторії, аби зрозуміти чи під силу нам ця діяльність, а пізніше зайнялися спробою зробити нашу працю легальною та доступною для всіх.
 
Ми написали Еліс Осман із проханням дати нам дозвіл на публікацію у мережі. На жаль, нам відмовили, пояснивши це тим, що спочатку якесь з українських видавництв має викупити право на переклад. Тоді ми трохи зневірилися, але, попри все, завдяки власній впертості, вирішили написати кільком видавництвам, які нам сподобалися та які, ймовірно, могли погодитися на співпрацю, бо друкували схожу тематику. І ось нам відписали з «Видавництва» і в нас навіть у цей складний час з’явилися нові сили довести цю випадкову ідею до кінця.
 
Про авторку:
Еліс Мей Осман (нар. 16 жовтня 1994) — британська письменниця молодіжної літератури. У 17 років вона уклала свою першу видавничу угоду, а в 2014 році опублікувала свій перший роман «Solitaire» . Серед її романів «Radio Silence», «I Was Born for This» та «Loveless». Вона написала та проілюструвала веб-комікс «Heartstopper», виданий серією графічних романів і адаптований як телесеріал Netflix. Її романи присвячені сучасному життю британських підлітків та отримали нагороду Inky Awards.

pdf Сторінки з книги


Додати свій відгук про книгу

Зміст Коли завмирає серце

РОЗДІЛ ПЕРШИЙ
РОЗДІЛ ДРУГИЙ
ФОРМА
ГРАЙЛИСТ
ЩОДЕННИКИ
АНКЕТИ ПЕРСОНАЖІВ
ВІД АВТОРКИ

Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Якби він був зі мною ...
Лора Новлін
Танатонавти ...
Бернар Вербер
Скетчбук «Київ» ...
Колектив авторів
Комплект "Книжечка-мандрівочка ...
Ірина Тараненко,Дмитро Кузьменко,Марта Лешак,Марія Воробйова,Вадим Єрченко
Скетчбук «Малюй» бежево-синій ...
Колектив авторів
Мам, зроби мені змію ...
Анастасія Жук

Книги автора / видавництва

Цієї зими ...
Элис Осман
Солітер ...
Элис Осман

Сьогодні купили