Комплект книг з розвитку ЕІ - Джилл Гессон, Валерія Козлова, Марк Брекетт, Monolith Bizz: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100023174)
kniga.biz.ua

Комплект книг з розвитку ЕІ

Код: 2100023174
Купити Комплект книг з розвитку ЕІ Джилл Гессон, Валерія Козлова, Марк Брекетт, Monolith Bizz
1615 грн
Книга буде передана в службу доставки протягом 4 днів

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Джилл Гессон, Валерія Козлова, Марк Брекетт, Monolith Bizz
Видавництво Vivat
Сторінок 1408
Рік 2023
ISBN 978-617-09-6075-7, 978-617-679-694-7
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 64x86/16 (160x210 мм.)

Про книгу Комплект книг з розвитку ЕІ

У комплект входять книги:
Кишенькова книжка емоційного інтелекту
Емоційний інтелект у бізнесі
Дозвіл на почуття. Відкрийте силу емоцій, щоб підкорити нові вершини
Емоції. Здоровий і щасливий рік. Збірник самарі + аудіокнига
Технологія EQ-BOOST. Як використовувати емоційний інтелект у бізнесі та житті

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

Чудовий список рекомендованих дитячих книжок.
 
"Емоції. Здоровий і щасливий рік. Збірник самарі + аудіокнига"
Емоції відіграють дуже важливу роль в житті кожної людини, вони впливають на всі сфери життя — взаємодію з людьми, навчання, роботу, ставлення до світу і себе, тому дуже важливо розуміти свої емоції і вміти давати їм лад. У свою чергу вміння керувати своїми почуттями є однією з характеристик успішних людей, тих, хто легко може сподобатися співрозмовнику, є лідерами, наполегливо досягають своїх цілей.
 
Збірник саммарі «Емоції. Здоровий і щасливий рік» розповість про найбільш ефективні стратегії та конкретні прийоми, що допоможуть взятии під контроль свої емоції, знайти користь навіть у тих почуттях, які прийнято вважати негативними, уникнути пасток мислення, навчитися емоційної гнучкості. Ви зможете перемогти свої страхи, привести до ладу здоров’я, налагодити взаємини з оточенням, а також досягти своїх цілей і реалізувати мрії.
 
"Технологія EQ-BOOST. Як використовувати емоційний інтелект у бізнесі та житті"
Ухвалюєте рішення на емоціях, а потім шкодуєте про його наслідки? А, може, навпаки — довго зважуєте всі «за» і «проти», підраховуєте, намагаєтеся спрогнозувати — і втрачаєте шанс, бо варто було довіритися інтуїції й прийняти рішення швидко.
 
Бізнес, кар’єра, як і все наше життя — це передусім емоції. Перемагає той, хто розуміє себе, вміє керувати власними емоціями і моделювати схожі емоції в інших. У цій книжці про те, як скористатися особливою авторською методикою бізнес-тренера Валерії Козлової, щоби підвищити рівень свого емоційного інтелекту та досягти успіху в житті та бізнесі.
 
"Дозвіл на почуття. Відкрийте силу емоцій, щоб підкорити нові вершини"
Наші емоції впливають на самопочуття, стосунки, самореалізацію. Переважно саме нерозуміння природи власних почуттів, сором за надмірну емоційність чи, навпаки, скутість заважає нам стати щасливими.
 
За 25 років роботи Марк Брекетт розробив напрочуд ефективну систему покращення життя дітей та дорослих ЛІДЕР, яка полягає в тому, що емоції можна навчитися використовувати, і тоді вони допомагатимуть, а не заважатимуть нашому благополуччю.
 
Цю систему застосовують у тисячах шкіл. Доведено, що завдяки їй зменшуються стрес та вигоряння, покращується шкільний клімат та підвищується успішність.
 
У цій книжці Брекетт ділиться своєю перевіреною стратегією з читачами.
 
"Кишенькова книжка емоційного інтелекту"
У книжці вміщено теоретичні відомості та практичні поради щодо розвитку емоційного інтелекту та керування своїми почуттями. Ознайомившись із ними, ви навчитеся співіснувати з усіма своїми емоціями та обертати їх собі на користь у будь-якій ситуації, а також розвинете емоційну чутливість та емпатію.
 
«Кишенькова книга емоційного інтелекту» Джила Хессона — дуже практична книжка, сповнена ідеями та прийомами, які допоможуть вам зрозуміти та навчитися керувати емоціями.
 
"Емоційний інтелект у бізнесі"
Бестселер Деніела Ґоулмана «Емоційний інтелект» здійснив революцію в психології.
 
У другій книжці про емоційний інтелект автор аналізує причини й запоруки успіху в бізнесі як окремого працівника, так і всієї організації, виокремлюючи навички, що вирізняють лідерів у будь-якій галузі. На конкретних прикладах показано, як емоції, самоконтроль, комунікативні навички й здатність працювати в команді — тобто емоційний інтелект — впливають на успіх у житті та бізнесі.
 
На думку автора, це важливіше за IQ, науковий ступінь та життєвий досвід. І що вища посада людини, то вагоміші ці навички. Ґоулман наголошує на тому, що всі ми маємо потенціал для розвитку емоційного інтелекту на будь-якому етапі нашої кар’єри, а також дає нам рекомендації щодо підвищення власної ефективності.

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Сьогодні купили