Комплект книг "Здоровий і щасливий рік" - Monolith Bizz: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100021784)
kniga.biz.ua

Комплект книг "Здоровий і щасливий рік"

Код: 2100021784
Купити Комплект книг "Здоровий і щасливий рік" Monolith Bizz
1710 грн
Є на складі

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Monolith Bizz
Видавництво Моноліт-Bizz
Сторінок 928
Рік 2022
ISBN 978-617-8119-04-1, 978-617-8119-05-8
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

Про книгу Комплект книг "Здоровий і щасливий рік"

У комплект входять книги:
Емоції. Здоровий і щасливий рік. Збірник самарі + аудіокнига
Щастя. Здоровий і щасливий рік. Збірник самарі + аудіокнига
Тіло. Здоровий і щасливий рік. Збірник самарі + аудіокнига
Думки. Здоровий і щасливий рік. Збірник самарі + аудіокнига

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Думки. Здоровий і щасливий рік. Збірник самарі + аудіокнига"
Найважливіший ментальний і духовний принцип, котрий був відкритий людством, полягає в тому, що ви стаєте тим, про що думаєте переважну частину часу. Ваші думки контролюють і визначають майже все, що з вами відбувається. Отже, якщо ви постійно розмірковуєте, то чому б не направити свої думки на що-небудь видатне?
 
Збірка самарі «Думки. Здоровий і щасливий рік» створена для кожного, хто розуміє необхідність змінити своє мислення, але не знає, як це зробити, для тих, хто прагне змінюватися на краще і використовувати кожен день задля розвитку: внутрішнього й зовнішнього.
 
"Тіло. Здоровий і щасливий рік. Збірник самарі + аудіокнига"
У людині має бути все прекрасним: і обличчя, і одяг, і душа, і думки», — писав класик.
 
Часто, ставши на шлях самовдосконалення, ми зосереджуємося на якійсь одній грані особистості, не приділяючи належної уваги решті. Кинувши всі сили на професійний, духовний та інтелектуальний розвиток, з часом можна виявити, що ми зовсім забули про власне тіло. І добре, якщо сигналізують про це тільки відображення в дзеркалі і цифри на вагах, а не хронічна втома і захворювання, що загострилися.
 
Хай там як, ця книжка допоможе вам виправити ситуацію! У ній зібрані саммарі найліпших видань авторитетних авторів, присвячених методикам побудови «голлівудського» тіла для чоловіків і жінок, правильного харчування, повноцінного відпочинку та грамотному розпорядку дня, збереження здоров'я і ясного розуму на довгі роки. 
 
"Щастя. Здоровий і щасливий рік. Збірник самарі + аудіокнига"
Шкідливі звички, брак сну, ментальні пастки, невпевненість у собі і схильність до засудження істотно знижують якість нашого життя. В умовах масової цифровізації й нестачі спілкування з близькими ми стаємо замкнутими і забуваємо про те, що щастя — в наших руках. Чому б не опанувати інструменти його здобуття, скерувавши всю свою енергію на те, щоб почуватися краще?
 
Збірка самарі «Щастя. Здоровий і щасливий рік» створена для кожного, хто розуміє потребу поліпшити ментальне й фізичне здоров’я, змінити спосіб життя і застосовувати практики, що допомогли вже багатьом поколінням стати щасливішими.
 
"Емоції. Здоровий і щасливий рік. Збірник самарі + аудіокнига"
Емоції відіграють дуже важливу роль в житті кожної людини, вони впливають на всі сфери життя — взаємодію з людьми, навчання, роботу, ставлення до світу і себе, тому дуже важливо розуміти свої емоції і вміти давати їм лад. У свою чергу вміння керувати своїми почуттями є однією з характеристик успішних людей, тих, хто легко може сподобатися співрозмовнику, є лідерами, наполегливо досягають своїх цілей.
 
Збірник саммарі «Емоції. Здоровий і щасливий рік» розповість про найбільш ефективні стратегії та конкретні прийоми, що допоможуть взятии під контроль свої емоції, знайти користь навіть у тих почуттях, які прийнято вважати негативними, уникнути пасток мислення, навчитися емоційної гнучкості. Ви зможете перемогти свої страхи, привести до ладу здоров’я, налагодити взаємини з оточенням, а також досягти своїх цілей і реалізувати мрії.
 

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

The Jungle Book ...
Редьярд Кіплінг
Киця-Миця в дитсадку ...
Аніта Ґловінська
Warhammer AOS – Упироборець ...
Даріус Гінкс
MORE віршів і пісень ...
Григорій Семенчук

Книги автора / видавництва

Комплект книг з розвитку ЕІ ...
Марк Брекетт, Monolith Bizz, Валерия Козлова, Джилл Хэссон

Сьогодні купили