Під полум’ям небес. Настільна гра - Колектив авторів: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100026093)
kniga.biz.ua

Під полум’ям небес. Настільна гра

Код: 2100026093
Купити Під полум’ям небес. Настільна гра Колектив авторів
1200 грн
Книга буде передана в службу доставки протягом 4 днів

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Колектив авторів
Видавництво KiloGames
Рік 2024
Обкладинка тверда
Мова Українська

Про книгу Під полум’ям небес. Настільна гра

Настільна стратегія з унікальною механікою розміщення кубів для одного гравця, в якій ти маєш захистити Землю від навали інопланетних загарбників.
 
У той день жителі різних міст світу побачили, що сонце загородили величезні космічні кораблі, а повітря наповнилося шумом моторівневеликих космольотів, що наближаються з недобрими намірами. Саме того дня людям довелося спуститися під землю, а урядам усього світу об'єднатися, щоб захистити свою планету від вторгнення інопланетян.
 
«Під полум'ям небес» ("Under falling skies") - це стратегічна соло-гра, в якій тобі потрібно встигнути захистити своє місто і дізнатися про слабкі місця противників до того, як їх материнський корабель опуститися на земну поверхню.
У грі є ціла кампанія, що складається із різних сценаріїв. Кожен сценарій присвячений битві в одному із міст світу. Тебе чекають Вашингтон, Нью-Йорк, Розвелл та інші. По мірі проходження кампанії тобі будуть відкриватися додаткові механіки та можливості.
 
На початку партії потрібно розмістити модульне ігрове поле. Воно складається з кількох окремих плиток: плитки неба, міста та підземної бази. Поверх верхньої плитки неба розміщується планшет материнського корабля прибульців, на який розміщуються п’ять ворожих космольотів.
 
Для перемоги тобі потрібно набрати певну кількість очок наукових досліджень. Їхня кількість вказується на лівій стороні ігрового поля.
 
Ігрова партія складається з раундів, де кожен раунд включає три унікальні фази:
• Фаза кидка кубів.
• Фаза кімнат.
• Фаза материнського судна.
 
У фазу кубів тобі потрібно кинути п’ять кубів і розподілити їх у доступні кімнати на підземній базі.
Важливо, що у кожен вертикальний стовпчик на полі можна помістити лише один кубик. Коли ти розміщуєш кубик, космоліт прибульців переміщається по полю вниз на стільки рядів, скільки вказано на верхній грані вибраного куба.
Кімнати підземної бази мають унікальні характеристики. Деякі з них генерують енергію, інші дозволяють зайнятися науковими дослідженнями, а треті мають можливість збивати космольоти, що летять до землі. Оскільки кожен інопланетний корабель, що долетів до міста, завдає шкоди, захисні кімнати на кожній лінії дозволяють уповільнити їхній підліт. Встановлюючи в захисну кімнату кубик, ти зменшуєш його значення на одиницю. Один із кубиків також може бути використаний для розширення меж підземної бази та отримання доступу до нових приміщень з покращеними характеристиками.
 
У фазі кімнат ти активуєш приміщення з кубами, оновлюєш значення наукових досліджень та енергії, а також відбиваєш атаки прибульців. Знищені космольоти повертаються назад у початкове становище.
У завершальній фазі материнського корабля він переміщується на один ряд униз. Після цього активується дія, вказана на новому ряду, додаючи в гру додаткові космольоти або дозволяючи кораблю здійснити додаткове пересування.
Детальніше про ігровий процес читай у правилах до гри.
 
«Під полум'ям небес» – це чудово збалансована гра між повторюваними діями, удачею та стратегією, в якій ти продумуєш свій хід «у моменті». Механіка кидків кубів на кожен раунд – це застосування нового тактичного рішення. Тому у грі немає постійної переможної стратегії, вона завжди різна. Завдяки чому в неї цікаво грати навіть після десятка партій. До того ж кожен новий сценарій у пов'язаній сюжетній кампанії додає нові механіки та складності.






Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Різдвяна каша ...
Свен Нурдквіст
Іменини ...
Йоанна Ягелло
Marvel Studios Character Encycloped ...
Келлі Нокс
Тіні забутих предків. Intermezzo ...
Михайло Коцюбинський
Ім’я вітру ...
Патрік Ротфусс

Книги автора / видавництва

The Definitive Visual History: Afri ...
Коллектив авторов
The Cat Encyclopedia ...
Коллектив авторов
Simply AI: Facts Made Fast ...
Коллектив авторов
Pop-Up Peekaboo! Garden ...
Коллектив авторов
Pop-Up Peekaboo! Bedtime ...
Коллектив авторов
Philosophers Who Changed History ...
Коллектив авторов

Сьогодні купили