Комплект книг "Хіти продажу" - Вільям Макрейвен, Володимир В'ятрович, Джоко Віллінк, Ігор Дерев'яний, Руслан Забілий: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100023184)
kniga.biz.ua

Комплект книг "Хіти продажу"

Код: 2100023184
Купити Комплект книг "Хіти продажу" Вільям Макрейвен, Володимир В'ятрович, Джоко Віллінк, Ігор Дерев'яний, Руслан Забілий
2195 грн
Книга буде передана в службу доставки протягом 4 днів

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Вільям Макрейвен, Володимир В'ятрович, Джоко Віллінк, Ігор Дерев'яний, Руслан Забілий
Видавництво Ранок
Сторінок 1612
Рік 2023
ISBN 978-617-093-950-0, 978-966-948-783-4
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 84х108/32 (130х200 мм.)

Про книгу Комплект книг "Хіти продажу"

У комплект входять книги:
Дисципліна – це свобода. Як звільнитися від слабкостей і досягти бажаного
Іди туди, де страшно. Саме там ти знайдеш силу
УПА. Історія Нескорених
Застеляйте ліжко. Дрібниці, які можуть змінити ваше життя, а можливо, і світ (тверда обкладинка)
Мистецтво мислити системно. Розв’язання проблем від особистого до глобального масштабу
Мислення розвідника. Як припинити обманювати себе й побачити найкраще рішення

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Дисципліна – це свобода. Як звільнитися від слабкостей і досягти бажаного"
Як перестати їсти стільки солодкого? Як навчитись рано прокидатись? Як змусити себе робити фізичні вправи? Книжка офіцера військово-морського флоту США, автора бестселерів та інструктора з лідерства Джоко Віллінка допоможе вибудувати стратегію впорядкованого життя. У ній автор пояснює, як, завдяки дисципліні, можна навчитись контролювати свої страхи, лінощі, погані звички і, зрештою, дійти до гармонії в житті.
 
Автор також пояснює, як привчити себе до дисципліни, зокрема про те, як дисциплінувати своє тіло і розум, скільки спати і як харчуватися, щоб бути продуктивними, як не пропускати тренування і встояти перед спокусами. Ця книжка про те, як стати сильнішими, здоровішими, розумнишими і швидшими.
 
"УПА. Історія Нескорених"
Серед великої кількості літератури, присвяченої діяльності УПА, ця книжка претендує на особливе місце: тут читач знайде структурований і лаконічний виклад історії повстанської боротьби. 
 
Видання проілюстроване великою кількістю унікальних фотографій, документами і свідченнями учасників. Специфіка кількарівневого тексту допоможе читачеві побачити цілісну картину повстанського руху, зрозуміти його місце і роль в українській та світовій історії.
 
"Застеляйте ліжко. Дрібниці, які можуть змінити ваше життя, а можливо, і світ"
У цьому невеличкому виданні адмірал Вільям Г. Макрейвен, командувач Військово-морських сил США у відставці, визначив десять правил, яких він особисто завжди намагався дотримуватися і які допомогли йому з честю подолати чимало життєвих негараздів.
 
Оригінально сформульовані правила на кшталт "не боятися акул", "не вдаряти передчасно у дзвін", "щоранку застеляти ліжко" мають глибокий підтекст.
 
Автор розкриває суть кожного правила, розповідає цікаві історії про людей, які свого часу надихали його власною дисципліною, наполегливістю, благородством і мужністю.
 
"Мислення розвідника. Як припинити обманювати себе й побачити найкраще рішення"
Чому люди наполегливо обстоюють власну правоту, захищають політичних улюбленців чи релігійні погляди? Як тема вакцинування може розділити світ на ворожі табори? Чому люди стають жертвами фінансових пірамід, а іншим вдається вирватися зі структури? Джулія Ґалеф пояснює ці й інші феномени мислення на прикладі поведінки солдата й розвідника.
 
Солдат обороняє власні міркування від загрозливих фактів. Для нього припуститися помилки — це зазнати поразки. Розвідник вивчає місцевість і складає карту. Для нього дізнатися, що він припустився помилки, — це зробити карту точнішою.
 
"Мистецтво мислити системно. Розв’язання проблем від особистого до глобального масштабу"
Наш світ — грандіозна система, яка щодня складнішає та кидає нові непрості виклики. Війни, голод, бідність чи критичний стан екосистеми — усе це не просто катаклізми, а системні збої великої обчислювальної машини реального світу.
 
Послідовний системний підхід — єдина зброя проти загрозливих для обмеженого мислення обставин. Донелла Медовз переконана: саме системне мислення є інструментом розв’язання особистісних і глобальних проблем. Спорт, наука, бізнес, політика тощо — розуміння процесів та алгоритмів систем дає змогу бути на коні в будь-якій сфері діяльності.
 
Час розвинути в собі навички, які лідери по всьому світі вважають наріжним каменем виживання в неспокійному та непередбачуваному ХХІ столітті. Людина з критичним мисленням легко адаптується до нових реалій, вона гнучка й у небезпечному становищі вміє швидко змінювати вектори руху. Звільніть у собі суперсилу бачити можливості там, де інші бачать проблеми!
 
"Іди туди, де страшно. Саме там ти знайдеш силу"
«Навіть не рипайся!» «У тебе нічого не вийде!» «Інші не досягли, і ти не зможеш!» 
 
Кожен із нас чув внутрішні голоси, які промовляють ці чи подібні фрази й не дозволяють нам отримати те, про що ми мріємо. Найчастіше ми їх слухаємося й відступаємо. Відкладаємо свою мрію і життя в довгий ящик. А потім, коли життя добігає кінця, страшенно жалкуємо про це, однак уже пізно… Але що, коли їх — страхів-тигрів — можна позбутися?  
 
Книга Джима Ловлесса — бізнес-тренера, одного з найпопулярніших європейських мотиваційних спікерів — саме про те, як здолати свого внутрішнього тигра. Серед його клієнтів — такі всесвітньо відомі компанії, як Apple, British Telecom, Barclays Bank і навіть Національна служба охорони здоров’я Великобританії. 
 
Джим Довлесс точно знає все про приборкання страху й невпевненості. Простий, найзвичайнісінький чоловік став першим британським фрідайвером, який встановив рекорд із пірнання без акваланга. За 12 місяців опанував професію жокея і взяв участь у перегонах. Усього цього він домігся завдяки 10 правилам, які сам сформулював і випробував на собі.  
 
Скориставшись 10 правилами приборкання внутрішніх тигрів, ви зможете самі писати історію свого життя і перестанете йти на поводу у своїх страхів. Ви почнете жити тим життям, про яке завжди мріяли: керованим, зрозумілим, яскравим. Книга допомагає втілити в реальність найсміливіші мрії, подолати власні обмеження, здійснити позитивні зміни. Сам Джим Ловлесс застосовує їх у своєму бізнесі, керуючи групою Taming Tigers; на радах директорів великих організацій; на іподромі й під час занять фрідайвінгом. У цій книзі він ділиться своїми історіями й історіями своїх клієнтів, які випробували на собі 10 правил. 
 

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Королі і капуста ...
О. Генрі
Моя святкова бібліотека ...
Колектив авторів
Плата за доступ ...
Людмила Дядченко
Пуста голка ...
Моріс Леблан

Книги автора / видавництва

Комплект книг "Правила для вел ...
Найджел Камберленд, Уильям Макрейвен
Комплект книг "Правила дисципл ...
Джоко Виллинк, Уильям Макрейвен
Комплект книг від авторів з військо ...
Шайло Гаррис, Уильям Макрейвен, Эрик Гритенс, Джоко Виллинк, Лейф Бебин
Комплект книг з історії України (дл ...
Ярослав Грицак, Сергей Плохий, Владимир Вятрович, Игорь Деревяный, Руслан Забилый
Комплект книг про лідерство ...
Джоко Виллинк, Лейф Бебин, Дэвид Рубенштейн, Джон Чемберс, Питер Коннинг

Сьогодні купили